Filter1

YETI
Katalog

Det tyske friluftslivsmerket Yeti ble grunnlagt av Exner-familien i 1983. Da de ikke kunne finne noen soveposer som passet deres krav, bestemte de seg for å lage sine egne, og laget dem av dun i høy kvalitet slik at de kunne tåle selv de tøffeste forhold. Yetis lune kreasjoner ble en hit og ganske snart ble de brukt på ekspedisjoner til de mest ekstreme miljøer. I dag bruker merket sin rike erfaring fra bransjen for å produsere dunkåper i tillegg til sin linje av soveposer. Disse kule kåpene har en rekke nytenkende detaljer for å holde deg vidunderlig varm og gjøre livet ditt litt enklere. Her snakker vi om masser av lommer med glidelås, flere beskyttende lag av høyisolerende stoffer og justerbare hetter. De er også designet for å være utrolig lette. Du vil lure på hvordan en slik fleksibel og moteriktig jakke kan holde deg så varm. Folkene bak merket er grundig opptatte av kvalitet. Hver Yeti-jakke er nøye inspisert slik at du kan være sikker på at du får det beste av det beste.

Yeti - vill i naturen!

Det beste med kåper i vårt utvalg av Yeti dameklær er hvor varme de vil holde deg. Uansett hvor kald vinteren er vil du alltid være varm og behagelig med en jakke fra Yeti ved din side. Men designerne av merket har ikke glemt et annet aspekt av å skape kule klær: Fabelaktig stil! Flatterende, trendy og tilgjengelig i en rekke flotte farger er sportsklær for damer fra Yeti alt en fashionista kunne drømme om! Enten du elsker tiltrekkingskraften til henrivende rødt eller du foretrekker den klassiske sjarmen til vakkert brunt, vil du finne det perfekte yttertøy for deg her hos Yeti på Zalando. Ikke vent - sjekk ut dette fantastiske merket hos Zaalndo i dag!

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Trekkingsko Dame

Gummistøvler

Vinterstøvler

Skjerf

Hansker