Filter1

Weekday
Katalog

1,356 produkter

Weekday har vært en hit siden de ble en del av H&M i 2008. De tilbyr moderne og godt gjennomtenkte moteplagg, med et stort utvalg av jeans. De leker med grensene mellom feminint og maskulint, og har et minimalistisk men også trendy uttrykk som representerer skandinavisk design på sitt beste.

Weekday basics

Det mange liker med Weekday er deres fantastiske måte å designe helt enkle, men samtidig utrolig lekre og trendy plagg. Her finner du en rekke klassiske jeans, og enkle skjorter. Mange av plaggene er enkle å sette sammen, og har ofte en liten twist for å gjøre det hele unikt. En enkel hvit skjorte kan for eksempel ha et unikt snitt som gjør at passformen skiller seg ut, og plutselig har du et klassisk antrekk med en trendy vri. Sett det sammen med noen av merkets røffe tilbehør, som en skulderveske i skinn, og antrekket er komplett. Du kan enkelt finne en rekke tidløse plagg her, så garderoben får seg et løft basert på gode investeringer som du kan bruke om og om igjen.

Trendy Weekday

Er det noe designerne bak Weekday vet hvordan man gjør, så er det å inspireres av de seneste trendene og gjøre det til sitt eget. De er eksperter på å få frem det ultrahippe i alle plagg. Fra oversized strikkegensere i knæsje farger, jeans i supre passformer som man bare må ha, og kåper og jakker som gjør hverdagen litt bedre. Det beste med dette merket er at så mange av plaggene er laget av gode materialer. Du finner slitesterke jeans, ull som varmer og komfortabel bomull. Ta godt vare på klærne dine, så vil de holde seg like godt selv etter mange års bruk.

Andre interessante produkter