Katalog

Populære filter
205 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Von Dutch: Et legendarisk merke som har modernisert casual wear

Få andre merker fra de siste årene har vært like ikoniske og viktige som Von Dutch, med sin karakteristiske design. Dette merket tilbyr et stort utvalg av topper, gensere og annet, til både damer og menn. Klærne er perfekte for deg som leter etter noe fargerikt og trendy, til fritid eller hjemmebruk. Du finner for eksempel et stort utvalg plagg som er inspirert av retro-mote, med singlets og klassiske t-skjorter med kreative motiver, i en rekke ulike farger.

Von Dutch gir deg avslappet mote

Hvis du skulle være på jakt etter spennende og morsomme klær, er Von Dutch et glimrende valg. Det utvalget du finner hos Zalando dekker mesteparten av kolleksjonen til dette merket, som preget motebildet på slutten av 1990-tallet og tidlig 2000-tallet. Gjennom sitt fokus på komfortable og uformelle plagg til herre og dame, er dette et godt eksempel på et merke som virkelig er tidløst. Du finner her en blanding av gensere og skjorter med kjente designmotiver, som vil passe like godt i garderoben om fem eller ti år. Von Dutch ble for mange kjent for sine kule capser med farger og mønstre som ble skikkelig populære. Disse capsene var med på å definere 2000-tallet, gjennom en stil som både var casual og behagelig. Store joggedresser i fargerike mønstre, og behagelige materialer som velour, gjorde sitt for å sette dette merket på kartet.

Retroinspirert fashion hos Von Dutch

I likhet med mange andre merker fra denne epoken, har motebildet gått tilbake til den stilen som ble solgt inn av Von Dutch. Noe av det mest trendy i dag er komfortable og retro-inspirerte plagg i diverse farger, som spiller på den klassiske, urbane stilen fra 1990-tallet.

Von Dutch er kjent for sine capser i mange varianter, tilbehør som er en nødvendighet hvis man vil videreføre retro-moten, og gjerne noe man kan ha flere av. Visjonen og filosofien til merket er å lage plagg som er uformelle og behagelige, uansett situasjon. Solide materialer og et tidløst snitt sørger for at klærne fra Von Dutch ser like bra ut i dag som på 1990-tallet. Den retroinspirerte designen er mye av grunnen til at merket har overlevd så lenge. Von Dutch har en trofast gjeng med kunder som elsker fokuset på vintage-inspirert mote, og som reflekterer gårsdagens mote. Enten du leter etter bukser, skjorter eller annet, finnes det alltid stilige plagg fra dette ikoniske merket som fortsatt er aktuelt.