Katalog

110 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Flotte accessories fra Vitaly – smykker og ringer med mer

Enhver dame bør ha et sett med lekre smykker, ringer, armbånd og ørepynt liggende – finn en favoritt hos Vitaly og se råstilig ut på neste fest eller jobbmøte.

Moderne accessories for den urbane fasjonista

Hvis man er stilbevisst og opptatt av design, så er smykkene fra Vitaly eksepsjonelle. Match et festlig antrekk som for eksempel et hvitt skjørt, en svart topp og et lekkert gullkjede. Dette sortimentet er også fint for gaver til en man er glad i, for eksempel til konfirmasjon, jubileum eller høytid.

Sortimentet inkluderer flere farger og metaller som svart, gull og sølv. Det unike med smykker er at de kan brukes til alle anledninger. I et bryllup er det fint å kombinere en feminin rosa kjole og lyse sandaler med et lekkert smykke og armbånd i gull. Til hverdags kan ulike smykker virkelig sette prikken over i-en på et enkelt antrekk.

Her finner du flotte accessories som smykker, armbånd, øreringer og ringer i svart, gull og sølv som kler moderne kvinner og menn som er opptatte av urban mote. Gi antrekket mer glamour ved en festlig anledning.

Mote fra Toronto som er opptatt av globale, kulturelle retninger 

Vitaly er et merket som liker å eksperimentere, og hvor designerne prøver ut ulike metaller og mikser dem, for å fremstille eksepsjonelt håndverk. Merket er også opptatt av miljø og gjenvinning, og bruker derfor rustfritt stål som arbeidsmateriale. Designet er nytenkende og passer den som er opptatt av det lille ekstra. 

Glamourfaktoren er høy hos dette merket – match for eksempel en tøffe, svarte jeans, svarte støvletter og svart genser med et halskjede og armbånd i gull, for å få en rocka stil. Det kan være stilig å matche et herreantrekk bestående av en tøff t-skjorte, en åpen svart skjorte og svarte jeans med et halskjede i sølv.