Katalog

Populære filter
611 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Flott mote fra Versace som viser stil og klasse 

Versace har vært et populært merke helt siden 1978 og er kjent for sin innovative stil og sterke farger. Merket er også kjent for sine dristige klær som fremhever kroppen og gir attityde. Karakteristisk for klærne er bruk av blant annet mønster, silke, broderier, skinn og lenker – finn ditt statementplagg!

Imponer med klær fra det glamorøse motehuset

Når man ikke trodde at garderoben kunne bli bedre, så oppdager man moten fra Versace. Disse klærne får de fleste til å sperre opp øynene, og sortimentet viser ekte italiensk stil og klasse. Versace er kjent for sine glamorøse plagg med stilige gulldetaljer som er lette å kjenne igjen. Disse gjør at du virkelig blir lagt merke til som den ekte moteløven du er. Her kan du for eksempel velge en matchende topp og bukse i svart, hvitt og gull, eller du kan bruke plaggene hver for seg i kombinasjon med et enklere plagg for en mer nøytral stil.

Om vinteren finner du stilige dunjakker i duse farger, som med fordel kan brukes sammen med skjerf og luer på de ekstra kalde vinterdagene. Om sommeren kan du velge et par fargerike badeshorts kombinert med stilige gullsandaler for å ta stranden med storm. Topp det hele med et par råflotte solbriller for å få en komplett sommerlook!

Accessories som kan ta pusten fra deg

Versace har et bredt utvalg av ulike accessories, og i kolleksjonene finner du blant annet kule solbriller, fine smykker, sporty capser og lekre vesker. Match tøffe, svarte solbriller med en outfit bestående av svart skinnjakke, hvite, tettsittende jeans og gullfargede sko, og ankom festen som en ekte superstjerne. 

En mørkeblå caps med motehusets logo passer sammen med et sporty antrekk. Kombiner en hvit t-skjorte med et tøft print, en collegegenser i ensfarget grått, en turkis og hvit treningsbukse og tøffe joggesko for en gjennomført look. Er det forskjell på fest og hverdag? Selvsagt er det det, og derfor er det viktig å være bevisst på sin egen stil og hva som passer til hvilken anledning.

Et lekkert gullfarget smykke med Versace-logoen passer perfekt til fest, eller om man vil sette litt ekstra preg på hverdagsantrekket. Match med en hvit t-skjorte, en lekker shorts og sandaler og ta byen med storm. En veske er ikke bare en veske – det kan for eksempel være en liten kortholder, en søt lommebok eller en flott skulderveske. Enhver dame med respekt for seg selv har en veske for enhver anledning.

Til shopping trenger man kanskje bare en stilig svart kortholder eller lommebok, mens hvis man skal reise, vil man kanskje ha en fargerik skulderveske med seg på turen. Match den med en ensfarget rosa, lett jakke, svarte leggings, en gul topp og høyhælte sko for å sette prikken over i'en. Det er viktig med attitude, og klær er ingenting uten personlighet – derfor bør man være opptatt av stil og hva som passer sammen for å få en stilig look. Klærne fra Versace passer perfekt for den motebevisste som ønsker å være glamorøs.

Det eksklusive merket tilbyr klær og accessories som er de færreste forunt. Glamour-faktoren er høy og klærne tar seg fantastisk ut på både kvinner og menn. Undertøy, solbriller, caps og sko er bare noe av det som finnes i det eksklusive sortimentet.

Flott undertøy som gir et moteriktig uttrykk og mer selvtillit 

Det innerste laget er ofte vel så viktig som det ytre. Et komfortable og stilfullt undertøy kan derfor utgjøre en stor forskjell. Mange bruker ikke nok tid på å velge riktig undertøy og vet ikke hva som passer best. Sjekk gjerne ut hvordan Versace gjør det, slik at du kan få litt inspirasjon. Velg en svart og gullfarget underbukse til menn som virkelig tar seg ut. Undertøyet er glamorøst og maskulint samtidig. Det er viktig å se bra ut, også under klærne!

Tenk på hvilke farger, mønster og design som passer sammen, så blir det  enklere å velge riktig. Husk at det er fint å skille seg ut. Dette er flotte plagg for den moderne kvinne og mann som ønsker å se bra ut. Dersom man bruker litt tid på utseendet, kan man virkelig se ut som en million!