Katalog

Populære filter
  • Herre
  • Barn
113 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

For enhver jente som elsker å legge til et hint av vintage i sin hverdag er Swing merket for deg. Dette merket har blitt inspirert av kulturen og lyden av fordums årtier for å skape en kolleksjon av klær som utstråler retro-mote, og hvert plagg i denne kolleksjonen er helt unikt og individuelt og skiller seg ut fra andre merker. Med et enormt utvalg av diverse stiler og design inneholder denne linjen av Swing dameklær plagg som vil falle i smak hos motebevisste jenter. Samtidig har alle plaggene en distinkt vintage-stil som er karakteristisk for merket. Perfekt for en kommende bursdagsfeiring eller en fancy eller uformell event vil cocktailkjoler i denne kolleksjonen snu hoder og få folk til å måpe hvor enn du går. Du vil garantert stjele showet hver gang, så velg ditt favorittplagg fra denne kule kolleksjonen fra Swing tilgjengelig her hos Zalando.

Komplett retro look - klær fra Swing

Når det kommer til dette merket er det utvalget av Swing kjoler som virkelig stjeler rampelyset. Selv om disse kjolene kommer i mørke og diskré farger, skinner designen og mønstrene på hver kjole nok til at du blir lagt merke til. Velg mellom jazzy polkadotter, søte sløyfer og vakre blonder som gjør deg til ballets prinsesse. Enten du er på jakt etter en sofistikert Swing cocktailkjole eller en elegant bleser kan toppen på kransekaka bli funnet her - så ikke hold tilbake. Fra ermeløse og stropper til lange ermer er kjolene i denne kolleksjonen fra Swing fulle av variasjon og fantastisk unike. Velg den som passer best til din stil og som utstråler din personlighet, alt er tilgjengelig for bestilling her hos Zalando.

Ingen skjulte kostnader.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Snørestøvletter

Cowboystøvletter

Håndvesker

Småvesker