Sneaker Corner

De siste sneakertrendene, klassikerne og mye mer

Se mer

Nye modeller

adidas Falcon

Med en chunky silhuette og kontrasterende fargesammensetning, levner adidas Falcon ingen tvil om sitt 90-talls-DNA. Den brede sålen sørger for perfekt demping, og ruskinnet og de metalliske detaljene, gir et lekkert design.

Shop nå

Hvordan er din sneakerstil?

Merker vi liker

Sneaker trends:

Oppgrader skohyllen med sesongens kuleste sneakers

Newsflash: Sneakers er ikke kun forbeholdt treningssenteret lenger. Selv om de opprinnelig var designet for atleter, har de nå inntatt moteverden for fullt, og store motehus har for lengst kastet seg på sneakersbølgen. Det perfekte med sneakers er at de er snille mot føttene samt at de lar seg kombinere med stort sett alle antrekk. I tillegg kommer de i uendelig mange farger, utførelser og prisklasser. Dersom du ønsker deg et par kule kicks bør du sjekke ut dette sortimentet nærmere. Her har vi nemlig samlet sesongens hotteste sneakerstrender på ett og samme sted, for å gi deg et godt utgangspunkt til å finne et par som faller i smak.

Sneakers for stilbevisste kvinner

Kritthvite sneakers er en stor favoritt blant stilbevisste kvinner, og med de utallige antrekksmulighetene som skoene gir deg, er det kanskje ikke så rart. Kombiner dem med alt fra jeans og dressbukser til kjoler og skjørt for en avslappet, men samtidig kul look. Fargesprakende sneakers passer til det meste, men ser ekstra godt ut i kombinasjon med et helsort antrekk. Eller hva med å piffe opp garderoben med et par iøynefallende, metalliske sneakers? Bla deg gjennom de ulike modellene her på Zalando.no – du kommer definitivt til å forelske deg i et par!

Vis mindre

10 % rabatt med vårt nyhetsbrev!

Abonner i dag for inspirasjon og tilbud