Filter1

185 produkter

Salomon får vanvittig mye skryt for sine løpesko, og det er har de virkelig fortjent! Zalando har løpeskoene, turskoene, fjellstøvlene og sandalene denne fottøy-spesialisten. Salomon har siden 1947 tilbudt det ypperste innen sports-utstyr og de er spesielt dyktige på ferdsel i terreng. Sålene er en av de viktigste faktorene ved skotøy, og fjellskoene fra Salomon har robuste og kraftige såler samtidig som de går litt opp på ankelen for optimal støtte. De har også kraftige spor på undersiden, noe de har til felles med de ekstremt gode løpeskoene til mark. Salomon scorer svært bra i mange uavhengige tester og tilbyr det nyeste innen trender både på teknikk og design. Enten du vil ha vandresko, turstøvler eller joggesko så finner du dem i klare knallfarger og dempede naturnyanser. Du kan være sikker på at disse skoene i lang tid fremover vil bidra til deilige tur- og treningsopplevelser.

Salomon er både en veteran og en pioner innen sports-utstyr. Skoene fra Salomon innehar både det fremste innen teknologi og det hotteste innen mote i en og samme pakke.

Når du velger å begeistret legge i vei på fjellet, til kysten eller mot marka så bør du ha sko eller støvler som er tilpasset de omgivelsene du skal boltre deg i. Salomon har skotøy som passer til enhver anledning, og dersom du ganske enkelt trenger noen gode sko å ha på deg på jobben så er Salomon et godt valg. Med Salomons forskjellige prisklasser kan du lett investere i gode sko til hele familien. Salomon har lenge vært mange sportsutøveres favoritt blant skoprodusenter, så nå er det din tur til å finne din absolutte favoritt i det store utvalget av gode sko fra Salomon, og kombinere dem med nye treningsbukser og en treningsjakke for å få en frisk start eller en fornyet fortsettelse på treningslivet ditt. Husk at gode sko blir enda bedre med gode sokker, så supplèr de supre Salomon skoene med sportssokker og løp av sted!

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers