Helly Hansen er en av de store klassikerne innen norsk tekstilindustri. Fra starten i 1877 har merkevaren vokst til et verdensomspennende produktmerke. Helly Hansen har plassert sitt fokus på klær og tekstilprodukter til bruk i sport, fritid og arbeid, i hardt vær til sjøs eller i fjellet. Denne hovedvekten på kvalitet har sørget for at Helly Hansen har blitt en kjent merkevare både innen- og utenlands. Hvis du er et friluftsmenneske har du garantert hørt om Helly Hansen og deres produkter! I sortimentet til Helly Hansen finner vi en mengde sko beregnet for mennesker som lever et aktivt liv. I løpet av sin lange karriere har Helly Hansen etablert seg som en velkjent leverandør av friluftsprodukter, kjent for god kvalitet og store innovasjoner.

Sjekk ut vårt sortiment av Helly Hansen-sko hos Zalando.no

For aktive friluftsmennesker er det to kvaliteter ved sko fra Helly Hansen som utmerker seg. Det ene er at dette er sko som er komfortable å ha på seg. Det andre er at de også sørger for at føttene dine holder seg varme og tørre. Enten du skal ut i villmarka eller er en aktiv jogger kan du være sikker på at Helly Hansen leverer! Du vil alltid ha sko som gjør sitt for at du skal få en behagelig opplevelse. Her hos Zalando.no tilbyr vi Helly Hansen sko for alle behov. Enten du er på utkikk etter et funksjonelt og behagelig par vinterstøvler eller ønsker deg en komfortabel og stilig joggesko - vi har Helly Hansen-skoene du leter etter.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Se også

Joggesko Herre

Høye Sneakers

Vinterstøvler