G-Star bør være kjent for de aller fleste. Et merkenavn med et røft uttrykk, som særlig appellerer til unge gutter i de senere tenårene og begynnelsen av 20-årene. Det er lett å kjenne igjen et par jeans fra G-Star, men også sko er et område som stjernemerket er blitt kjent for. Høye joggesko med mørke farger og stilige detaljer går sin seiersgang verden rundt, også i Norge. Som nevnt er det mange som forbinder G-Star mest med herremote, men i vårt utvalg finnes det flere titalls modeller til jenter som ønsker å tøffe til en avslappet stil.

Sko fra G-Star – tøffe sko hos Zalando

Fra lavere varianter til basketinspirerte, rimelig høye sneakers, utvalget av sko fra G-star spenner over en rekke fargekombinasjoner og såletyper. Gå for en lav sko til sommeren, og høye sko til høsten og vinteren. Enten du foretrekker helsvart, eller en frekk kombinasjon av blått og rødt, vår nettbutikk har utvalget av sko, støvler og sneakers til alle som fortsatt er unge, eller de som kanskje ønsker de fortsatt var unge? Vi har et uslåelig utvalg av sko fra G-Star, så finn riktig størrelse og modell og sett tåspissen på hverdagsantrekket!

Gratis frakt og retur!

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Se også

Vans

Converse

Diesel