Sko

33 972 produkter

Foten gjenspeiler hele kroppens vitale organer og deler, heter det i fotsoneterapi. Skal vi tro fotsoneterapien er det kanskje ikke så rart at vi trenger sko for å beskytte føttene våre. Men det er ikke kun for beskyttelse vi bruker fottøy. Nå til dags bruker vi ulike sko for å matche dagens antrekk, for å skille oss ut i mengden og for å føle oss fabelaktige. Det er få ting som føles så bra som et par nykjøpte sko. Men det er ikke alltid like enkelt å finne de rette skoene. I vårt skounivers har vi derfor samlet skotøy til ethvert behov og enhver årstid. Her kan du finne alt du måtte trenge fra de lekreste høststøvlettene til markedets nyeste sneakers. Trenger du å sette prikken over i-en på festantrekket, har vi mange originale pensko å velge i.

Stort utvalg i ulike sko

Du finner også bekvemme joggesko som kan gi deg det beste grunnlaget for en god treningsøkt. I vår samling kan du lete frem sesongens varmeste boots, oppdage de mest solide gummistøvlene til regnfulle dager, eller finne lette sommersandaler til badeferien i varmere strøk. Vi skilter med et enormt utvalg skotyper og har alltid markedets nyeste modeller. Takket være vår detaljerte og profesjonelle størrelsesguide kan du shoppe på hjemmesiden uten å bekymre deg for om skoene vil passe. Vi har dessuten gratis frakt og retur, noe som gjør en netthandel på Zalando.no til en trygg og god opplevelse.

Se også

Jeans

Vårklær

Vårsko

Store sko

Genser

T-shirts

Hvordan pusse sko?

Med rett pleie vil dine sko bli mer holdbare og ha et betydelig lengre liv. Men med så mange forskjellige typer sko på markedet i dag, laget av ulike materialer, er det ikke alltid lett å vite hvordan man skal pusse dem. Det du alltid bør gjøre før du skal pusse dine sko er å sette inn et par skoblokker for å gi mer støtte til skoene mens du pusser dem. Hvordan man behandler skoene avhenger av materialet skoene er laget av. Dersom du skal pusse et par sko i glatt skinn er det lurt å starte med legge en avis under skoene for å unngå søl. Børst eller tørk deretter vekk skitt og støv med en påstrykningsbørste eller pusseklut før du smører et godt lag med en nøytral skokrem på dem. Etter du har gjort dette må du smøre deg selv inn med tålmodighet og la kremen trekke inn før du polerer dem blanke med en nylonstrømpe eller en klut. Avslutt gjerne prosessen med en impregneringsspray for ekstra beskyttelse. Sko i semsket skinn krever en annen behandling. Først og fremst bør du bruke en litt hardere påstrykningsbørste for å fjerne flekker. Det er også viktig å nevne at de ikke skal smøres inn med krem eller voks, men i stedet sprayes med en spray som er beregnet for semsket skinn for å gjøre dem mer holdbare mot fukt og skitt. Hvite, skitne tøysko? Ikke noe problem! Sleng dem i vaskemaskinen på 30 grader eller vask dem for hånd dersom du er bekymret for at limet i sålen skal gå opp, og vips så er de gode som nye. Husk at det er viktig å pusse skoene kontinuerlig, slik at de holder seg friske og fine, og som bonus vil du se velstelt ut.