Populære filter
369 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

En følelse av Côte d'Azur! Det danske merket ble grunnlagt i 1986 og ønsker å gjenspeile den glamorøse livstilen fra Côte d'Azur i sine kolleksjoner. Saint Tropez lanserer 10 kolleksjoner i året. Merkets suksess kan blant annet tilskrives forretningskonseptet. Saint Tropez er alltid i tidsånden og beriker moteverdenen med nye, inspirerte stiler. Det tar kun tre måneder fra de første skissene og til klærne ligger i butikkhyllene. Saint Tropez har en klar målgruppe. Merkets damemote instiller seg mot den selvstendige, feminine kvinne i alderen 20-35. Med Saint Tropez klær kan man følge sin egen stil til cocktails på stranden i Sør-Europa.

Saint Tropez - stil fra Zalando.no!

Saint Tropez har opplevd stor suksess i Norden, også i Norge. Med 26 egne utsalg i Danmark og over 1000 forhandlere verden over er Saint Tropez godt på vei til å erobre kloden. Saint Tropez bør ikke mangle på Zalando eller i din garderobe! Klikk deg gjennom vårt store utvalg av Saint Tropez og oppdag elegant og luksuriøs mote. Vår nettbutikk har oppdaterte nyheter, tilbud og egne sider dedikert til motetips og trender.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Slimfit Jeans

Håndvesker

Lette Jakker

Sjal

Boots og støvletter

Stjerner