Populære filter
768 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

River Island er en høyt elsket og velkjent aktør fra den britiske moteverdenen, takket være rålekre plagg som enkelt kan styles etter egen smak. Enten du ser etter en funksjonell, trendy hverdagsgarderobe, eller et stilfullt festantrekk som lar deg erobre natten med storm, har motemerket alt du trenger fra topp til tå.

Fresh mote med River Island

River Island er mer enn et halvt århundre gammelt, men kolleksjonene er alltid like moderne og freshe. Ethvert produkt leveres med en unik touch som skiller dem fra andre motebutikker, uansett om det er klær, sko eller tilbehør det gjelder. De kan skryte på seg et kreativt, effektivt team av egne designere som kommer opp med nye trendplagg hver eneste uke. Målet deres er enkelt, men genialt: De vil gi deg het, ny mote med lekkert, anvendelig design. Enten det er sofistikerte cocktailkjoler du er på jakt etter, eller du leter etter dine nye go-to favoritter i hverdagen, kan du enkelt finne alt du trenger blant de innholdsrike kolleksjonene.

Herlig miks av trend og hverdag

Denim av høy kvalitet, variert fargepalett og en miks av mange, ulike materialer sørger for at kolleksjonene favner bredt og kan appellere til forskjellige stiler. Et A-line skjørt for eksempel, er utvilsomt et av våre favorittplagg. Du kan kombinere det med en statement-bluse med raffinerte snitt og rocka detaljer for en kveld på byen. Looken fullføres med høye støvletter, glitrende øredobber og mørk neglelakk. Når morgenen gryr og du skal på jobb eller skole, kan du bruke det samme skjørtet med sneakers, en fluffy, tettsittende genser og et par store øreringer. Uansett hvilke plagg du går for, kan du enkelt kombinere basisplaggene med trendy it-plagg for å alltid se bra ut i hverdagen.