Katalog

383 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ray Ban er solbrillemerket som aldri går av moten! Hvert år lanseres nye, freshe brillemodeller samtidig som de klassiske variantene holdes på banen. Det som er så bra med dette brillemerket er at når du først har funnet en modell som passer deg godt, vil de være tilgjengelig lenge. Spesielt hvis du har gått for klassikere som Wayfarer, Aviator eller Clubmaster.

Solbrillekongen Ray Ban

Helt tilbake i 1929 ba det amerikanske forsvaret om å få produsert noen solbriller som var utviklet for å beskytte piloters øyne mot intenst sollys i høydene. Resultatet var Ray Ban solbriller, den klassiske pilotbrillen med antirefleks. I etterkant ble merket bare mer og mer populært da brillene ble brukt i filmer som Top Gun og av store stjerner. De klassiske solbrillene er å se på mange hele sommeren, og det er en god investering dersom du vil ha briller som aldri går av moten. Dessuten er dette solbriller fra et merke som har vært lenge i bransjen, og vet hvordan man utvikler briller som beskytter godt.

Finn trendene hos klassiske Ray Ban

Selv om dette merket er en skikkelig klassiker, og har flere modeller som er verdenskjente som tidløse solbriller, så er det også mye trendy å finne i sortimentet. Gå for eksempel for de fargerike, små runde brillene som har blitt en favoritt blant trendsetterne. Små briller er in, og det er perfekt å leke seg med farger for en mer spenstig look. Dessuten er en smal Wayfarer også et godt valg, ettersom disse er et av eksemplene på smale, sorte plastinnfatninger som er så moderne om dagen. Med noen nye Ray Ban briller kan du glede deg til solen kommer frem, og du kan rocke solbriller hver dag.