Katalog

Populære filter
118 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Samle sammen de gode minnene med Polaroid

Ta vare på de gode øyeblikkene med et øyeblikkskamera fra Polariod. Kameraer i retrostil som skriver ut bildene dine øyeblikkelig, gjør at du kan henge dem på veggen eller lime dem inn i albumet rett etter at du har tatt dem. Fenomenet er kjent fra helt tilbake på 1980-tallet, da det å skrive ut bilder var en omstendelig prosess som tok lang tid. Plutselig kunne du styre prosessen selv og det var en frihet som ble omfavnet av mange. Nå har Polaroid børstet støv av gamle ferdigheter og har i tillegg oppdatert kameraene slik at de møter dagens krav og kvalitet. For selv om du kan ta bilder med smarttelefonen og redigere bildene slik du vil, så er det noe unikt, autentisk og ekte med øyeblikksbildene fra Polaroid.

Skygg for sola eller sett farge på en gråværsdag med Polaroid

Solbrillekolleksjonen fra Polariod har en sterk vekt på kvaliteten i glassene. Ikke så rart, når du vet at Polaroid også lager kameraer med presise linser. Dette kan de. I denne kolleksjonen kan du finne god skygge for sola og beskytte øynene dine mot farlig stråling med stil. Enten du liker solbriller i en retro- eller vintagestil eller du vil ha den moderne, kule stilen, så kan du finne det som passer til din personlige stil. Med et par Polariod-solbriller så vet du at glassene er av den kvaliteten som alle burde unne seg og som gjør at du kan bruke solbrillene sesong etter sesong. Se bare etter en fasong som passer til formen på ansiktet ditt og velg i tillegg om glassene skal skygge for sola eller sette farge på dagen. Med de forskjellige formene kan du også velge uttrykk gjennom materialvalg som plast eller metall. Alle ligger pent bak ørene og de av metall har myk plast som skjermer huden fra metallet. Også over nesen skal solbrillene ligge fint, enten med myke plastputer eller med utvidet støtte på dem av plast. Solbrillene er derfor et komfortabelt innslag i din travle hverdag og beskytter deg gjennom hele dagen.

Ta med deg det du trenger i en veske fra Polaroid

Når du ikke bruker Polaroid-kameraet ditt, er det fint å beskytte det i en en trygg og sikker kamerabag. Polaroid har flere vesker og bager i forskjellige størrelser som du kan ha tingene dine i når du er på farten. Enten du bare trenger en liten rumpetaske, en hel shoppingveske eller en ryggsekk, så finner du det i kolleksjonen fra Polaroid. Svarte med fargerike stropper og en liten logo er dette bager og vesker som lett lar seg kombinere med antrekk og anledning. Kjekke detaljer som egen mobillomme er på plass og i ryggsekken har du også en egen lomme til laptopen. Polaroid bruker tekstil både til yttermateriale og som fôr med en glidelås som lukker, dermed er tingene dine trygt oppbevart når du beveger deg fra a til b. Da gjenstår det bare å ta en titt gjennom kolleksjonen hos Zalando og finne dine favoritter.