Katalog

47 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Svenskene har en greie for sikkerhet – innen bilindustrien er svenskene kanskje de som har kommet med flest innovasjoner innen sikkerhet, og med POC kan du få svensk sikkerhetsinnovasjon i løypene også. Hjelmer og ryggbeskyttelse er kanskje noe av det POC er mest kjent for, og med så mye tid og ressurser som de legger ned i forskning og innovasjon, er det ikke rart at de er blitt populære. De har bare holdt på siden 2005, men historien er langt fra over.

POC – livreddende teknologi fra Sverige

Et litt ukjent begrep på norsk er kanskje «tyngdekraftssport» - det er når man rett og slett bruker tyngdekraften for å få fart – alt som går nedover, med andre ord. Det er også noen av de farligste aktivitetene, og det er her POC glimrer. Hjelmene og beskyttelsesutstyret fra POC er laget for å redde liv, og minimere skadene når uhellet faktisk er ute, og det kan tross alt skje selv de aller beste. POC har ikke bare fått oppmerksomhet blant oss amatørene – det finnes mange virkelig store stjerner innen skisport som sverger til nettopp dette merket i både konkurranser og trening. Så om du står på ski eller liker deg på sykkel, og er glad i fart og spenning, så er POC nettopp det du trenger. Det er nemlig det rette sikkerhetsutstyret som sørger for at du ikke bare kommer deg ned fort, men at du kan ta heisen opp igjen og gjøre hele greie om igjen.

Andre interessante produkter

POC – en velkjent og populær svensk merkevare

POC har siden 2005 solgt produkter som skal gjøre det tryggere å drive med ekstremsport eller sykling. Her kan du finne alt fra gode topper og shortser til hjelmer av høy kvalitet.

Ekstra trygghet når du er aktiv

POC ønsker å minimere skadeomfanget av utendørsaktiviteter som landeveissykling, BMX, slalåm eller snowboard, ved å produsere utstyr som gjør utøverne tryggere. Som en av de ledende merkevarene innen sykkel og vintersport, tilbyr de utstyr som gir god beskyttelse når du er i aktivitet. 

Når man er aktiv er det viktig å bruke klær som er behagelige og som gir bevegelsesfrihet. Treningsplaggene fra POC har praktiske finesser som sikre lommer i sidesømmene. Velg en sykkelshorts som sitter godt, og som kan bidra til å gjøre din neste sykkeltur ekstra behagelig. Kombiner den med en stilig t-skjorte i gul og blå, og vær sikker på å se stilig ut på sykkelsetet. Dersom du ønsker andre farger, finnes toppene også i grått, rødt og svart. Det er med andre ord ingen grunn til å bare velge én. Dersom du vil kjøre nøytralt, kan du velge en modell uten skrift på. Vi synes imidlertid det ser kult ut å sykle av gårde med en med stor logo foran.

Stilige hjelmer som gir god beskyttelse

Hjelmene man bruker når man er ute i aktivitet skal sitte godt på hodet og samtidig gi riktig beskyttelse. Det er derfor viktig at de har god komfort og at de beskytter ekstra godt på utsatte steder som bakhodet og tinningen. POC er en kvalitetssikret merkevare som byr på hjelmer i farger som passer alle. De levers blant annet i rød, grønn, hvit, blå og svart. Velg den som gjør at du føler deg ekstra fresh når du kjører nedover alpinbakken eller er ute og sykler.