Katalog

Populære filter
1 287 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vil du ha jeans med god passform bør du sjekke ut kolleksjonen til Pepe Jeans. Det britiske merket har stått stødig siden starten i 1973, og fortsetter å lansere aktuelle kolleksjoner for både dame, herre og barn. Pepe Jeans tilbyr nå foruten dongeribukser i alle varianter, også fulle kleskolleksjoner med klær, sko og tilbehør.

Avslappet stil med Pepe Jeans

Pepe Jeans startet som et jeansmerke i London i 1973. Den første kolleksjonen ble solgt fra en liten bod i Portobello Road. Jeansene ble raskt så populære at de tre brødrene bak merket måtte konsentrere seg om å lage og selge jeans på fulltid. På 1980-tallet hadde det engelske merket tatt opp konkurransen med de store denim merkene i USA. Takket være spennende vask, god passform og høy kvalitet er merket en suksess den dag i dag. Merket har utviklet seg kontinuerlig, og har utvidet kolleksjonene fra kun jeans til alt av klær, sko og tilbehør for både ham og henne, ungdom og barn. Nå er de et veletablert europeisk merke som selges over hele verden.

Kule jeans, sko og tilbehør

Zalando har valgt ut det beste fra både dame-, herre- og barnekolleksjonen. Enten du vil ha et par skinny, slim, regular eller bootcut jeans finnes det et stort utvalg i ulik vask. Kolleksjonene inneholder også en rekke t-skjorter, gensere og jakker. Match gjerne jeansene med et par joggesko, sneakers, slippers eller loafers - eller hva med et par sandaler eller boots? Du kan kle deg fra topp til tå med Pepe Jeans plagg. Merket tilbyr også undertøy, badetøy og en rekke accessoirer. I sortimentet finnes også en rekke kjoler. Pepe Jeans går ikke av moten, og kvalitetsklærne kan brukes sesong etter sesong. Se gjennom hele utvalget i nettbutikken og velg ut dine favoritter.

Andre har også kjøpt