259 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Svenske kvalitetsklær av skikjørere, for skikjørere. Peak Performance har alltid satset på kvalitet, helt enkelt. De har siden 80-tallet designet og utviklet klær som de selv ville bruke, skiklær som de skulle ønske fantes. Fra Åre, den lille byen i Jämtland, startet de sin reise til det som i dag er blitt et verdenskjent merke og et førstevalg for mange.

Historien til Peak Performance

Når man skal kjøpe nye ski-, eller snowboardklær er det alltid betryggende å vite at de som har designet og utviklet klærne også vet hva som fungerer. Det aller beste utgangspunktet er jo faktisk at skikjørere lager klær for andre skikjørere. Fire skikjørere og alpinister startet opp dette kvalitetsmerket, noe som kanskje er grunnen til Peak Performance sin store suksess. De vet nemlig hva de vil ha. I tillegg var de opptatt av å fjerne ekstravagansen, stas og glitter og heller fokusere på det enkle, kvalitetssikre og genuine. Med erfaring fra sporten, og oppveksten i Norden, har de utviklet et merke som virkelig tåler kulda, som beskytter og gjør at du kan prestere ditt aller beste i skibakken.

Moderne design fra Peak Performance

Peak Performance lanserer stadig nye kolleksjoner, og de treffer alltid spiker´n på hodet når det gjelder design som er både funksjonelt og ser bra ut. Deres kolleksjoner designes for å passe til en moderne og aktiv livsstil. Plaggene er laget av høyt presterende materialer, med moderne snitt og god passform. Ved å kombinere materialer og teknologi med trendy design, blir resultatet komfortable og tøffe sportsklær og hverdagsplagg som passer deg med en spontan og aktiv hverdag. Uansett sport, finner du et bredt tilbud av klær som er tidløse og passer din livsstil perfekt.