Katalog

Populære filter
80 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

PapayaOslo tilbyr unikt tilbehør til deg

Innovative PapayaOslo liker å gjøre ting litt annerledes enn de fleste andre. Her har du et nordisk merke som både er luksuriøst og unikt, uten å koste for mye. Se gjennom utvalget til PapayaOslo, og piff opp hverdagen din.

Enten du ser etter lekre smykker, skinnvesker, skjerf og annet tilbehør, er PapayaOslo sentrale i motebildet. Praktiske vesker og elegante øredobber er bare noe av utvalget i sortimentet. For rundt ti år siden begynte dette vesle eventyret av et selskap på Grünerløkka i Oslo, og nå finner du de unike produktene både her hos Zalando og i to butikker sentralt i Oslo.

PapayaOslo bærekraftige produkter

PapayaOslo har bærekraftige verdier, og fokuserer på det store bildet. Designerne jobber hele tiden for at miljøavtrykket skal bli mindre, og prøver å ta bedre valg underveis i prosessen, helt fra designfasen til ferdig produkt og videre ut til deg.

Samtidig er det viktig at både kvaliteten og elegansen tas vare på. PapayaOslo er også opptatt av et sosialt og kulturelt mangfold, og samarbeider med lokale håndverkere verden rundt.

Stilen og verdiene reflekteres i de lekre produktene, som alltid passer til et stilig antrekk. PapayaOslo har en arbeidsstyrke med 95% kvinner, og jobber for å sikre arbeidsplasser for kvinner rundt i verden.

Hold varmen på kjølige dager

De stilige hodebåndene, som både holder ørene varme og ser stilige ut, er prikken over i-en i ethvert elegant antrekk. Eller de lekre sjalene som du finner i flere farger, og i flere luftige tekstiler som gjør at du kan holde varmen. Her får du det viktige tilbehøret til antrekket som bidrar til å holde kulden ute og varmen inne, mens du samtidig ser stilig ut.

Veskene fra PapayaOslo passer til alle anledninger, med alt fra mindre, elegante vesker, til de litt større som kan henge over skulderen og har plass til alt. Noen vesker er også utstyrt med lommer, slik at du lettere kan sortere tingene dine.

Det spennende med dette merket er nettopp den kreative, innovative prosessen som resulterer i denne unike luksusen du mer enn fortjener. Hverdagen blir så mye enklere med en veske til småting, og det føles så godt å kle seg opp med blanke øredobber som pynter opp. Med det rette paret kan du til og med bringe frem øyenfargen din i tillegg. Se etter det som passer til garderoben din her i sortimentet fra PapayaOslo, og unn deg selv litt unik luksus du også.