Katalog fra Pantone

Filter (1)
    Sorter
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Leveranse
1 produkter

Pynt opp hjemme med dette spennende sortimentet fra Pantone. De er kjent for sin innovative bruk av farger og deres kule moderne design. Pantone byr på en elegant ny vri på hverdagslige gjenstander. Boller, begre og skuffer skinner i fantastiske farger, og kjøkkenutstyret viser seg fra en helt ny side med morsomme farger som vil gjøre ethvert kjøkken til et triveligere sted å være. Men det er ikke bare kjøkkenet som kan dra nytte av disse spennende gjenstandene - hjemmekontoret ditt vil se like glamorøst ut som deg med smarte oppbevaringsbokser og -skuffer med unike funksjoner som hull for telefonkabel. Det er fokus på detaljer som gjør dette til en av de mest originale og populære merkevarene i dag. Måltidene hjemme blir en helt ny opplevelse med Pantone fra nettbutikken Zalando - velg kule tallerkener som gir bordet et elegant, moderne preg med sin kubistiske skjønnhet eller gå for krumme boller som gir ekstra piff og en morsom vri på kjøkkenet eller spisestuen.

Skjem bort hjemmet ditt med Pantone!

Hele serien er laget av solid men vakker melamin for et lekker, glatt utseende som er lettstelt og trygt for hele familien. Diskré eleganse er nøkkelen til disse designene, og det er smart bruk av former og farger som virkelig gjør at denne fantastiske linjen skiller seg ut. Det er garantert å bli en fremtidig designklassiker, og dette merket har allerede generert enorm interesse blant folk som er opptatt av mote, arkitektur og design. Kom vennene dine i forkjøpet når du velger stilige gjenstander fra dette fantastiske utvalget. Pantone er et helt nytt konsept innen moderne oppdekking og livsstilsprodukter, og hvert element er garantert å gi deg glede i mange år framover. Miks og match eller følg et tema med tallerkener, skåler, glass og tilbehør fra denne morsomme, unge merkevareprodusenten. Gjør hjemmet ditt til et hyggeligere sted med Pantone fra Zalando for hverdagsstil som faktisk fungerer.

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Se også

Kjøkkenaccessorier

Rengjøringsredskaper

Veggdekorasjoner

Rekvisita