Katalog

Populære filter
43 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det eklektiske klesmerket Orelia lager vakker bijouteri pyntet med Swarovski krystaller, halvedelstener og sjarm. En kjærlighet til shopping og reise gir uvanlige påvirkninger på tvers av en kolleksjon av vennskapsarmbånd, halskjeder og øredobber. Orelia er en ny serie med inspirerende og likevel veldig rimelige smykker hvor hver gjenstand er designet "for å brukes fra sesong til sesong". De forhenværende smykkeoppkjøperne Collette Flood og Louisa Hirst skapte Orelia, og fra Bangkok til St. Tropez finner de inspirasjon fra sine mange reiser over hele verden. Ettersom de begge har vært innkjøpere for noen av Storbritannias ledende aktører, har de fått verdifull erfaring i bijouteri som de nå har omsatt til sin egen merkevare.

Orelia - En historie med en lykkelig slutt!

Skriv din egen historie med elegante smykker fra Orelia. Sviktet eller undervurdert, dette unge smykkemerket kan kombineres med ethvert antrekk. I nettbutikken Zalando kan du sette sammen ditt komplett antrekk inkludert matchende smykker fra kjente motemerker. Filigrandesign og fokus på detaljer gjør dette smykkemerket unikt. Piff opp utseendet med disse vakre øredobbene besatt med Swarovski steiner i blomsterfasong for eksempel, eller kompletter ditt fritidsantrekk med diskret smykker og sørg for at kvelden ender slik du håpet den ville. Kjøp smykkegjenstandene fra Orelia her i nettbutikken Zalando og dra nytte av det brede utvalget har å tilby deg.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Luer og Hatter Dame

Håndvesker

Shoppingbager Dame