Katalog

Populære filter
318 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ingen er overrasket når det kommer mote i absolutt høyeste klasse fra Frankrike, men det er definitivt vanskelig å ikke la seg fascinere, hver eneste gang. Morgan er et merke som mange har fått med seg, og med historie helt tilbake til 40-tallet, er det ikke rart at dette har blitt en grunnstein i mange garderober over hele verden.

Morgan de toi – til deg også!

Hvis du har vandret ned Champs Elysees i Paris noen gang, så har du kanskje sett de flotte butikkene – nesten som palasser i seg selv. Morgan har selvsagt sitt eget palass i samme gaten, og er du innom Paris, bør du helt klart ta deg en tur innom og oppleve klær over flere etasjer, fra samme, fasjonable merke? Det finnes ikke noe man kan mislike med det. Morgan lager plagg til damer, og i alle slags kategorier. Fra topper, slim fit jeans, kåper, cardigans og alt annet som du måtte ønske deg.

Ekte fransk mote, for ekte moteelskende damer

Vi har sagt det mange ganger før, men det skader ikke å si det en gang til – vi her på Zalando elsker mote og stil. Det er ikke bare en interesse – det er en livsstil, og Morgan har vært med på topplisten vår over motehus siden starten. Enten du er ute etter en stilig t-skjorte med deilige detaljer og blonder, eller du vil ha en litt tøffere stil, med skinnbukser og nagler, så har Morgan det du trenger. Finn Morgan på Zalando, og glem å se deg tilbake. Din nye, franske stil er rett her hos oss!

Flere favoritter