Melissa Odabash er et badetøymerke som ble lansert i London i 2007 av den tidligere badedraktsmodellen Melissa Odabash. Melissa vet eksakt hva kvinner vil ha når det gjelder badetøy. Hun skaper moteriktige bikinier og badeklær for globetrottere som liker litt ekstra luksus på ferien. Badetøyet har et flatterende design som passer for kvinner i alle aldrer og figurer. Siden merket ble lansert i den første butikken i Notting Hill, har det kommet langt og fått en stor internasjonal tilhengerskare. Samarbeid med andre annerkjente designere, som Julian Macdonald, har gjort badetøyet enda mer ettertraktet. Badetøyet er ikke bare vakkert, det har høy kvalitet - noe som gjør at plaggene varer sesong etter sesong.

Nyt solen og standlivet i Melissa Odabashs badetøy!

Sjekk ut Zalandos spennende utvalg av bademote fra Melissa Odabash! I Melissa Odabashs vakre strandkreasjoner kan du holder deg moterik når du soler deg eller er ute på svømmetur også! Dette er vakkert badetøy som vil få folk til å snu seg etter deg av misunnelse. Ser du etter badetøy som du er komfortabel med å vise frem kroppen din i? Eller ser du etter en vakker strandkjole å dekke deg til i mens du spaserer langs stranden? Melissa Odabash har alt du behøver for en vellykket dag på stranden! Velg mellom badedrakter, bikinier, kjoler eller bluser i en rekke vakre feminine farger i flatterende stiler. Melissa Odabashs badekolleksjon har en frisk, sommerlig touch og er myke og komfortable å ha på. Med dette glamorøse badetøyet vil du garantert holde stilen uansett om du skal på en eksotisk badeferie eller bare skal sole deg hjemme i egen hage. Gjør en moteriktig investering til sommergarderoben eller feriegarderoben. Finn din nye favorittbikini eller badedrakt på nettet hos Zalando.no i dag!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Pene Loafers

Samsøe & Samsøe

Parkas

Converse