Katalog

2 821 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Levi’s er merket som aldri går av moten. Disse har vært det beste jeansmerket helt siden de startet opp i 1853. Det er lenge siden, så dette merket har lang fartstid i bransjen og leverer fortsatt klær i topp kvalitet og kjent design.

Dine favorittjeans fra Levi’s

Det er ikke til å unngå at Levi’s er favoritten når det gjelder jeans. Dette merket har så lang erfaring med å lage jeans at de har blitt aller best på markedet. Her finner du alt fra de helt klassiske Levi’s 501 som er en kjent jeansmodell, i dag sett på som retro med like god passform og kvalitet som alltid. I tillegg har merket designet en rekke jeansmodeller som feirer ulike kroppsformer slik at du kan finne den olabuksa som passer deg. Hurra for deilige jeans som sitter perfekt!

Levi’s - basisplagg og god kvalitet

Levi’s handler ikke bare om jeans, de er også et merke som tilbyr en rekke lekre basisplagg som alltid er av god kvalitet. De tar i bruk gode materialer, spesielt supermyk bomull som setter et preg på klærne som kvalitetssikre og med god passform. Finn hettegenseren som gjør hverdagen enda bedre i mykt og deilig stoff, eller en lekker t-skjorte som passer til alt. Det er tross alt ingenting som er bedre enn et klassisk antrekk med en enkel, hvit t-skjorte i bomull og et par jeans som sitter perfekt. Det er disse antrekkene dette amerikanske merket er best på.

Levis video: Kolleksjon for damer og herrer