Katalog fra Legends

Filter (1)

2 produkter

Det danske merket Legends tilbyr moderne herreklær og tidløst design, med fokus på kvalitet og holdbarhet. Nykommeren var først å finne i butikkhyllene i København i 2013, men har på få år fått en solid posisjon på det skandinaviske markedet. La deg inspirere av en stil som blander et rent, skandinavisk design med avslappende, behagelige tekstiler og farger.

Legends - klassisk og moderne design

Klærne fra Legends glir perfekt inn i enhver garderobe, ettersom den sikre stilen aldri blir gammel. Du kommer langt med noen få, utvalgte plagg fra Legends i skapet. Du kan stadig fornye de klassiske basisplaggene, som elegante cardigans og myke skjorter, ved å kombinere med nye, trendy klær og tilbehør. Lette jakker fra Legends brukes på jobb med stilrene bomullsbukser eller til fritid sammen med favorittjeansen din. Du finner skjorter, gensere, t-skjorter i ulike farger, både basic og med print.

Tidløs mote, ny stil

Fargene er like tidløse som designet, hvor duse og nedtonede farger dominerer med enkelte innslag av print i sterkere farger. Det gjør det uten tvil enklere å kombinere dem med andre plagg, og du kan enkelt tilpasse dem ulike anledninger ved å velge tilbehør og øvrige plagg med omhu. På Zalando.no finner du klær fra Legends, sammen med inspirerende forslag til antrekk og kombinasjoner. Prisen er heller ikke blant de høyeste, og du har dermed en god mulighet til å bygge opp basisgarderoben uten et for dypt innhogg i budsjettet.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd