Katalog

Populære filter
1 243 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klassisk design, friske farger og luksuriøs kvalitet. Med krokodillen som logo produseres elegante og sporty sko og klær for damer, herrer og barn. Tennislegenden Rene Lacoste er grunnleggeren av sportsmerket. Etter et veddemål fikk han kallenavnet "Krokodillen" - og slik fikk han ideen til logoen. I 1933 samarbeidet Lacoste med André Gillier om å produsere en skjortekolleksjon som ble brukt i både tennis, golf og seiling. Ideen med en godt synlig logo var frem til da ukjent i moteverdenen, og vakte stor oppmerksomhet. Lacoste pique er alltid en klassiker, og er like god på banen som på fritiden. Lacoste produserer også sko, badeshorts og accessorier som caps, og er representert i 110 land verden over. Det franske selskapet er lojalt mot moderlandet, og hovedkontoret ligger fortsatt i Paris. Lacoste er fortsatt et familieselskap og ledes i dag av Lacoste Jr.

Lacoste - legendarisk luksus hos Zalando

Moten til Lacoste er klassisk og tidløs. Den hvite poloskjorten er forsatt en klassiker hos både voksne og barn. Klikk deg gjennom Zalandos nettbutikk, hvor du finner et stort utvalg av mote og Lacoste sko. Zalando sitt sortiment omfatter til tider over 500 modeller innen damemote, herremote og barnemote. Du finner alt fra Lacoste genser til Lacoste bukse i vår nettbutikk! Unn deg litt luksus i klassisk design, som integrerer de aktuelle trender og farger optimalt. Lacoste - den perfekte kombinasjonen av sport og eleganse!

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Poloshirts

Chinos

Sporty snøresko

Sportsskjorter og overdeler til dame

Sportsbager til dame

Lacoste Video "A Tribute to René Lacoste"