Katalog fra KARL LAGERFELD

Filter
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Farge
  • Anledning
  • Kolleksjon
  • Overmateriale
  • Nyheter
386 produkter
|Sorter etter:
Side 1 av 5

Dersom du ønsker deg kule designerklær med en leken tvist, bør du sjekke ut kolleksjonen til Karl Lagerfeld. Den ikoniske motedesigneren er tro mot sin velkjente stil når det gjelder sitt eget utseende. Det hvite håret samles i en perfekt hestehale og de sorte signatursolbrillene, den hvite skjorten og den sorte dressen er alltid på. Men når det gjelder sitt nye design så lager han uhøytidelig mote for merkevaren, som går under hans eget navn. Kolleksjonen består av både klær, sko og accessoirer for både dame, herre og barn.

Karl Lagerfeld - leken designermote

Karl Lagerfeld er et kjent navn gjennom en årrekke i motebransjen. Han holder litt mystikk rundt sin egen fødselsdag som sies å være i 1933, selv om han selv liker å si 1938. Uansett alder, så designer Karl Lagerfeld klær som både barn og voksne kan føle seg unge i. De siste årene har han falt pladask for birma katten sin, Choupette, som nå er særdeles tilstedeværende i kolleksjonene hans. Den vakre katten har fått en formidabel tilhengerskare på sosiale medier, og designen inkorporerer katten i både klær og accessoirer. Nå kan du få både vesker, t-skjorter og nøkkelringer med kattetrykk i ulike varianter. Han er kjent for sin klassiske elegante design for Chanel, men under sin egen kolleksjon våger han å hente fram det virkelig lekne utrykket.

Klassisk mote med glimt I øyet

I nettbutikken hos Zalando har vi samlet noen virkelig godbiter fra Karl Lagerfeld kolleksjonen. Her kan du for eksempel finne morsomme t-skjorter og gensere i sort, hvitt, grått og pudderrosa med ulike trykk av ham selv og katten Choupette. Eller hva sier du til en lue eller caps med katteører? En lekker, stor veske eller en liten clutch med morsomt kattetrykk? Eller hva med et par kule slippers med kattetrykk i hvitt, sort og sølv? Liker du det mer klassiske uttrykket, finner du også sorte cocktailkjoler, blazere, bukser og jeans. Kolleksjonen består også av en rekke flotte klokker i alle farger og metaller, samt kule solbriller i flere modeller og fasonger for både ham og henne. Til de minste finnes søte bodyer, leggings, topper og bombejakker. Ta en titt og klikk deg hjem noen favoritter i dag!

Andre har også kjøpt