accountaccountbagbagzalando logomenu

Jobb hos Zalando

Ledige stillinger hos Zalando:


• ledige stillinger

Europas ledende motefirma på nettet

Zalando hadde sin spede begynnelse i Berlin i 2008 som en liten startup. Siden da har Zalando vokst i rekordfart og blitt Europas største motefirma på nett med over 1 500 merker og 150 000 produkter. Første halvår i 2014 kunne Zalando rapportere om over en milliard euro i omsetning, og er i dag representert i 15 europeiske land. Zalandos hovedkvarter ligger i en av Europas mest spennende byer – Tysklands hovedstad Berlin. Med sine 3,4 millioner innbyggere kan Berlin by på noe for alle, og tiltrekker folk fra hele verden med sine moderate levekostnader og rike kulturliv.

Ta utfordringen med å jobbe i et stimulerende, kreativt og internasjonalt arbeidsmiljø med kontor i hjertet av Berlin. Bli en del av Zalando-teamet, bo i Europas kuleste by og utvikle deg sammen med et firma med enormt potensiale.

Berlin – Byen for alle

Vil du bo i en spennende storby med rik historie og et pulserende restaurant- og uteliv? Viden kjent for sin brokete fortid, urbane frihet og sine kulturelle skatter er det ikke så vanskelig å forstå at Berlin har noe å by på for alle og enhver. Berlin er en internasjonal hovedstad som lokker turister såvel som ungdommer fra alle verdenshjørner. Berlin har en annen puls enn andre storbyer. Her ligger fokuset mer på kreativitet, og kanskje det er nettopp kombinasjonen av dette og all IT-kunnskapen som har ført til et blomstrende startup-miljø i Berlin.


Les mer om å bo og jobbe i Berlin.