Katalog

Populære filter
  • Herre
  • Barn
364 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Liker du å kle deg ungt og trendy? Da bør du sjekke ut kolleksjonen til ICHI. Dette er merket for deg som vil følge med på de siste trendene, og samtidig vil gjøre det kostnadseffektivt. ICHI designer klær, sko og tilbehør for den moteinteresserte som både vil ha plagg til basisgarderoben og til fest.

Trendy stil med ICHI

ICHI betyr ”1” på japansk, og er et svært etterspurt merke blant unge kvinner. ICHI følger virkelig med på trendene og kommer raskt ut med aktuelle kolleksjoner. Merket ble etablert i 1999 og har vært en suksess siden start. Klærne kjennetegnes av fine snitt, behagelige materialer og et bredt fargespekter, slik at alle kan finne plagg de liker. Klærne passer både til jobb, skole, fritid og fest. Designet er inspirert av en ung, urban kvinne som lever i nuet og ikke er redd for å sette sammen et antrekk akkurat slik hun vil. ICHI kolleksjonen hos Zalando er stor, så du finner garantert flotte plagg i din stil. ICHI er blitt et populært merke over hele verden, ettersom designen stadig er i forkant med det siste.

Ung og hip til alle anledninger

ICHI designer klær for enhver anledning. Skal du på jobb eller skole, vil du kanskje kle deg avslappet sofistikert. Et par bukser og en bluse til et par ankelboots og du er akkurat passe pyntet. På fritiden kan du velge og vrake i t-skjorter, gensere og bukser. Disse matcher du gjerne med joggesko, slippers eller loafers for en avslappet og kul stil. ICHI har en rekke skjerf i alle varianter slik at du enkelt kan variere antrekket. Og vil du pynte deg litt ekstra, velger du en av de korte eller lange kjolene, eller et nydelig skjørt med en topp til. Så vil du være nummer en, med en trendy garderobe - klikk deg hjem noen nye ICHI favoritter fra Zalando.

Andre har også kjøpt