Moderne skreddersøm

Slik kler du deg til formelle anledninger

Finn din look
Klær
Sko
Accessories
Toppmerker

Kjenn din kleskode

Black Tie

Casual

Business

Smart Casual

Black Tie

Casual

Business

Smart Casual

Black Tie

Når dresskoden sier 'Black Tie', er det smoking som gjelder. Den klassiske midnattsblå eller svarte passer for alle formelle anledninger, som sofistikerte bryllup eller gallamiddager.
Shop stilen

Finn ditt snitt

Våre favoritter

Fra klassisk smoking til moderne todelt dress. Ikke vær redd for å leke med ulike design og materialer. Uansett anledning – her er våre utvalgte favoritter.

Katrin Rahn

Buyer Tailoring

Sko som matcher stilen

Snøresko

Slip-ons

Monksko

Boots

Snøresko

Slip-ons

Monksko

Boots

Snøresko

Et par tidløse snøresko er et must på enhver skohylle. Fullfør en formell kontorslook eller kle opp en mer casual outfit.
Se mer

Merkene som sikrer stilen

Accessories

Se mer

Alltid velkledd

Jobb, selskapsbekledning eller casual? Vi viser deg hvordan du kler deg smart til forskjellige anledninger og byr på verdifulle tips og trender for 2016.

#OFFICE-CHIC

Kjedelig på kontoret! Dagene med det samme kjipe jobbantrekket hver dag er over: Også på kontoret kan du vise at du er en mann med stil. Selv om den klassiske, svarte dressen alltid er hot og aldri vil gå av moten, er et tips å prøve ut den mørkeblå, slim varianten. Kombiner den med en ensfarget, lyseblå skjorte. Viktig: For å holde looken moderne, fullfører du med et smalt, ensfarget slips – gjerne i mørk fiolett, og du vil utstråle både suksess og selvtillit! Og sist, men ikke minst er brune Derby sko et perfekt alternativ når man bærer en blå dress. Om dette blir for ordinært for deg, kan du ty til fargerike sokker som vil sprite opp antrekket. Velkjent innen mote er at less is more, og her snakker vi intet unntak: Gå derfor ikke helt vill med miksing av mønstre og farger, hold det enkelt. På kalde dager bærer du en varm ullfrakk som har et blazer-lignende preg.

#BLACK-TIE

Det er enkelt- sofistikerte hendelser krever også en sofistikert garderobe. Svart dress eller smoking er alltid det riktige valget for denne dresscoden. Slim fit ja, men pass godt på at dressen ikke spenner noen steder – dette ødelegger nemlig hele antrekket. Så det store spørsmålet: Slips eller sløyfe? Hvis du liker begge deler, utstråler sløyfen en spesielt elegant sjarm, og er i tillegg blitt en stor trend. PS: Det finnes også ferdigknyttede sløyfer, så er dette noe du ikke kan er det ingen unnskyldning. Kombinert med en klassisk, hvit skjorte og elegante, sorte snøresko vil du se ut som en ekte gentleman.

#PARTYHERO

Det er helg, og du skal på fest? Og du vil kle deg stilig uten at det blir for høytidelig og stivt? Igjen, vi gjør det enkelt for deg. I stedet for pene dressbukser kan du kle deg i chinos – mørke farger er fint, men camel er også en klassiker. Et lite tips: Denne sommeren vil gule bukser spille en viktig rolle i det internasjonale motebildet. Kombiner de med en button-down krage som ikke krever slips ettersom den er et blikkfang i seg selv. Når det gjelder fottøyet kan du gå for fargerike desert boots eller et par klassiske seilersko for en mer sommerlig look. Med dette kan festkvelden bare komme – og om den skal bli vellykket!

Vis mindre

Hva med 10% rabatt?*

Abonner på nyhetsbrevet og få 10% på din neste ordre. Vi holder deg oppdatert på motefronten.

Les mer under Personvern. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst.