106 produkter

I Zalandos nettbutikk finner du hele spekteret av gutteklær, deriblant et stort utvalg ulike overdeler og skjorter. Her går det i jeansstoff, ruter og blåtoner, men også med innslag av rødt, som gir reneste rodeo-følelsen. Gi din sønn en tøff jeansskjorte eller ruteskjorte fra Levi’s! Det vil han helt sikkert sette stor pris på. I tillegg til Levi’s kommer skjortene vi tilbyr fra varemerker som Mexx, DJ Shoes og Vans. Her får du topp kvalitet til behagelige priser. En full oversikt over vårt utvalg av gutteklær generelt og skjorter spesielt finner du i vår nettbutikk. Ved å klikke på produktene får du det du trenger av informasjon om størrelser, materialer og vaskeegenskaper, samt store og detaljerte bilder av de enkelte produktene, slik at du vet akkurat hva du kjøper. Ta en nærmere titt på alt vi kan tilby av flotte skjorter for gutter.

Stilige skjorter og overdeler for gutter

Zalando har et supert utvalg av kule gutteklær, ikke minst skjorter som din sønn eller sønnesønner garantert vil like. I tillegg til jeansskjorter, flanellskjorter og en rekke ulike rutete skjorter med et aldri så lite amerikansk cowboy-preg, har vi også hvite skjorter som passer til din sønns pentøy. Skulle du også være på utkikk etter andre typer gutteklær, kan vi tilby deg alt du trenger, som for eksempel t-skjorter, poloskjorter, jeans og shorts. Undersøk nærmere vårt mangfoldige utvalg av barneklær og gutteklær, og gjerne også barnesko for den saks skyld! Alt dette kan du kjøp på nett hos Zalando.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Sjekk ut

Sneakers Barn

Belter til Barn