Herre
Barn

Katalog fra Gerry Weber

 • Merke
 • Pris
 • Farge
 • Ermelengde
 • Kragetype
 • Overmateriale
  2 produkter
  |Sorter etter:

  Få 10% på din neste bestilling?*

  Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

  Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.

  Spennende, moderne og uimotståelig feminint! Gerry Weber er et dynamisk livsstilsmerke som har levert mote av høy kvalitet siden 1973. Med en evne til å skape en unik kombinasjon av mote, livsstil og opplevelse har merket etablert seg som en av de mest kjente og suksessfulle kleslinjene i Tyskland. På verdensbasis er merket representert i moteriktige byer som Dubai, Berlin, Cairo og Moskva. Innovasjon og en åpenhet for nye ideer er drivkraften til Gerry Weber og de setter sin stolthet i å stadig levere et variert utvalg, uten å miste sin egen stil. Forvent deg plagg i spennende farger med moderne og sofistikert design!

  Gerry Weber – tysk mote for selvsikre kvinner!

  Hos Gerry Weber står kunden alltid i fokus. Det tyske motehuset legger mye vekt på at designet skal understreke kvinners stilsans og personlighet, i tillegg til at det skal føles bra. En Gerry Weber-kvinne er en selvsikker kvinne. Hun skifter ofte ut garderoben sin og er ikke redd for å prøve nye trender. Med materialer og stoff i utsøkt kvalitet kan du være sikker på at alt du kjøper fra Gerry Weber er et sikkert valg. Ta deg en titt her i vår nettbutikk, og få frem godfølelsen med klær, sko og tilbehør fra Gerry Weber!

  Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando

  Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert.

  Se også

  Jerseykjoler

  Clutch- og Håndvesker

  Støvler med kilehæl

  Skandinavisk design

  Scandinavian design herre

  Bucket bags