Gavekort

Ett kort. Nøkkelen til din stil.

Bursdag

Gi på din måteSkriv ut hjemme eller send via e-post

Du kan skrive ut gavekortet og gi det personlig, eller la oss sende det per e-post direkte til mottakers innboks. Begynn med å velge ditt favorittdesign.Fra 50,00 kr

Mote

Gratulerer

Takk

Anledninger for å feireSe flere designs

Gavekort med bilde

Feir litt ekstraBestill en gaveboks

Gavekort for bedrifter

Oppmuntring, belønning eller bare en takk.
Kjøp gavekort til din bedrift

Har du allerede et gavekort?

Zalandos gavekort

I forkant av hver bursdag, jubileum og julaften stiller vi oss det samme spørsmålet: Hvordan ser den perfekte gaven ut? Svaret er et gavekort fra Zalando. Ønsker du å takke noen som har gjort deg en tjeneste? Eller skal det være noe mer i forbindelse med et bryllup? Et gavekort fra Zalando er en perfekt oppmerksomhet og en gave som både varmer og gleder. Du bestemmer selv verdien på gavekortet, som kan variere mellom 50 - 2000 kroner. Det fine er at gavekortet kan brukes til mer enn bare å handle klær og tilbehør. For eksempel kan du vekke til live en ny hobby ved å gi mottakeren muligheten til å kjøpe et komplett sportsutstyr.

Gavekortet fra Zalando gjør at du kan gi flotte og praktiske gaver

Alt annet enn kjedelig: Vi har flere gavekort som kan brukes til shopping – alle med moteriktige motiv av blant annetklokker, solbriller og sko. I tillegg til at kortene er fine å se på, kan det gi inspirasjon til den heldige mottakeren. Blant de forskjellige gavekortmodellene kan du velge designet som passer best til anledningen og mottakerens stil. Du kan også legge ved en personlig hilsen som kan leses på gavekortet eller PDF-versjonen. Send et bursdagskort eller «Gratulasjonskort» til en venninne, eller gled moren din på julaften.

Valget er ditt: Skriv ut gavekortet selv eller få det tilsendt i posten

Zalando tilbyr gavekort i 3 forskjellige formater, slik at du er sikker på at gaven kommer frem i tide. Har du sans for det tradisjonelle kan gavekortet sendes i posten som et lite bursdagskort.. Om du er typen som ofte er sent ute med gavene til de du er glad i, noe som betyr at du ikke har tid til å sende kortet med vanlig post - da kan du velge å skrive ut gavekortet som PDF-dokument eller få det tilsendt på e-post. Husk at du ikke kan bytte et gavekort du har kjøpt av Zalando.

Ønsker du at gavekortet er sammenrullet og holdes sammen av et fint silkebånd, eller kanskje at det brettes sammen i et lite etui? Vi fikser dette for deg, slik at gaven er klar til å overrekkes. Julegavekortet gjør at det ikke lenger er noe problem med alle gavene som må kjøpes og pakkes inn før julaften, nå kan du heller bruke tiden på å finne det perfekte juleantrekket.

Slik løser du inn Zalando-gavekortet ditt

Når du bestiller skriver du gavekortkoden i det påkrevde feltet. Det er viktig å gjøre dette før du avslutter prosessen. Gavekortkoden kan nemlig ikke løses inn etter dette. Hvis du laster inn gavekortet på kontoen din rett etter at du har mottatt gavekortet, trenger du bare å hente det frem på én av de neste to bestillingene dine.

Du kan kombinere så mange Zalando-gavekort du ønsker opptil en grense på 10.000 kroner. Vær obs på følgende: Zalando-gavekort kjøpt på andre lands nettsteder er ikke gyldige på zalando.no. Skal du kun kjøpe en billig t-skjorte og ønsker å spare det resterende beløpet? Ikke noe problem. Vi krever ikke at en ordre har en spesifikk verdi. Zalando-gavekortet har heller ingen utløpsdato, noe som betyr at det er gyldig til hele beløpet er brukt opp. Det er imidlertid viktig at du tar godt vare på kortet, ettersom vi ikke kan erstatte beløpet eller betale dette ut i kontanter.

Du kan selvfølgelig returnere en vare selv om denne er betalt med et gavekort. Verdien på den returnerte varen godskrives hos Zalando, og du kan bruke dette beløpet på din neste bestilling.

Hva med 10% rabatt?*

Abonner på nyhetsbrevet

Motta nyheter og stilinspirasjon per e-post fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.