Frock and Frill er et merke som inspireres av mote på 1920-tallet, og tilbyr stilsikre kvinner nydelig vintagemote. De holder seg til en frisk og feminin estetikk, med rene linjer og delikat detaljering, så Frock and Frill kjoler feiler aldri med å gi deg en elegant og unik stil du vil elske å vise frem! Merket introduserer en ny kolleksjon av nydelige kjoler og overdeler hver sesong. De følger trender på catwalken og holder deg dermed alltid oppdatert med den ferskeste moten. Dette premium klesmerket tilbyr et stort utvalg av Frock and Frill dameklær, i en rekke materialer av topp kvalitet og tidsriktige farger og stiler, alle tilgjengelige å velge fra, hos Zalando.

FROCK AND FRILL – FEMININ OG FLØRTENDE MOTE!

Frock and Frill står for slående silhuetter og glitrende utsmykninger, skreddersydd for å få kvinner til å se og føle seg fantastiske. Hvis du ser etter attraktive kveldsantrekk for å snu hoder til enhver anledning, kan du slutte å lete når du har sett gjennom utvalget av de klassiske, men også moderne cocktailkjolene fra Frock and Frill, på Zalando. Paljettkrager, dusker av sateng og unike detaljer utgjør dette utvalget av fantastiske kjoler - designet for å gi deg en individuell stil som får deg til å føle deg som en million dollar. Frock and Frill er et merke som tilbyr drømmekjoler for kvinner, for enhver stil og passform! De er også stolte av komforten klærne gir, så dette merket har alt du trenger for en komfortabel kveld. Alle kvinner elsker å pynte seg, og utvalget av kjoler fra Frock and Frill hos Zalando tilbyr alt fra elegante fargekombinasjoner, til glitrende, sofistikerte stykker - alt du trenger for å forsikre deg om en magisk kveld!

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no