Katalog

Populære filter
  • Herre
  • Barn
415 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

De bohemske, romantiske og modige kleskolleksjonene til Free People har vekket kreativiteten og livsgleden hos frisinnede kvinner verden over. Gå deg vill i en spennende verden av eventyraktige mønstre, feminine blonder, myke tekstiler og eksotiske prints, og gjør de fantasirike, kreative moteplaggene til din egen ved å style dem etter humør og personlighet.

Lekne og lekre nøkkelplagg fra Free People

Boho-chick er egentlig en sammensetning av mange ulike stiler, fra ulike tidsepoker og kulturer. Derfor er Free People helt perfekt når du vil kombinere ulike farger, mønster og stiler, rote dem til i estetisk kaos og skape et unikt, trendy antrekk etter eget hjerte. Jumpsuits i dype farger, sandaler i semsket skinn, flagrende kjoler og feminine bluser med romantisk blomstermønster - det er bare å la seg inspirere. Noe av det fine med klærne til dette merket, er at de treffer hjertet til mange forskjellige kvinner. Fellesnevneren for dem alle er en åpen og leken tilnærming til stil og mote.

Kjolen som gjør kvelden verdt å huske

Uansett livsstil, finner du garantert et plagg med unike detaljer som faller i smak. Du trenger nemlig ikke å omfavne den bohemske stilen fullstendig for å kunne leke deg med disse vakre plaggene. Mønstrete sommerkjoler kan gi en spennende vri til et ellers diskré antrekk med klassiske pumps og tettsittende blazer, gjerne med et enkelt kjede i halsen og en sofistikert clutch under armen. Ønsker du derimot en dristigere stil, kan du ta på deg stillongs i sterke farger, støvletter i brunt lær, en feminin hatt og store øreringer. Blazeren kan du beholde på, det gir antrekket en edgy kontrast.

Fri frakt og retur

Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert. Kundeservice, frakt og retur er gratis hos Zalando.

Andre har også kjøpt

adidas Stan Smith

Collegegensere