Kortbetaling med 3D Secure

Kortbetaling med 3D Secure

De europeiske reglene for betalingstjenester forandres for å gjøre det sikrere for deg å betale med kort. For alle bestillinger du gjør etter den 14. september, vil du derfor bli bedt om å autorisere betalingen via 3D Secure. Prosessen har ulike navn avhengig av hvilken type kort du betaler med, f.eks. Visa Secure, Mastercard Identity Check eller American Express SafeKey.

Hva skal jeg gjøre?

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du registrere ditt betalingskort for 3D Secure. De fleste banker tilbyr sine kunder å gjøre dette på nett. Se din banks hjemmeside for mer informasjon.

Hvis du allerede har registrert ditt betalingskort for 3D Secure, eller tidligere har benyttet deg av denne tjenesten, trenger du ikke å registrere deg igjen. Det kan likevel være at din bank har laget en ny prosess for å forbedre din betalingsopplevelse. Noen banker har designet en egen smartphone-app spesielt for dette. Kontakt din bank for mer informasjon.

For å forsikre deg om at du kan betale for din neste bestilling på en sikker og enkel måte, anbefaler vi at du aktiverer 3D Secure før du foretar ditt neste kjøp på nett.

Hva er nytt?

Du kan tidligere ha blitt bedt om å autorisere en betaling med 3D Secure, men med de nye reglene blir det enda sikrere og lettere å autentisere.

Videoen nedenfor viser et eksempel på hvordan den nye prosessen kan se ut. I dette tilfellet bruker banken kundens smartphone og fingeravtrykk for å bekrefte kundens identitet.
 

https://player.vimeo.com/video/359081536


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Chat med oss

Ring oss

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Prisene fra din teleoperatør er gjeldende.

Hva med 10% rabatt?*

Nyheter per e-post fra Zalando.no

Abonner på nyhetsbrevet og få 10% på din neste ordre. Vi holder deg oppdatert på motefronten.

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.