PayPal

Zalando tilbyr betaling gjennom Paypal. Etter å ha fullført bestillingen hos Zalando føres du videre til PayPal. Dersom du allerede er PayPal-kunde logger du deg inn som normalt, og bekrefter betalingen. Om du er ny hos PayPal kan du logge deg inn som gjest, eller åpne en ny PayPal-konto for å gjennomføre betalingen.

Dersom du handler for et høyt beløp kan det i noen tilfeller forekomme at betaling med PayPal ikke er tilgjengelig, og du kan da velge forhåndsbetaling istedet.

Å registrere en PayPal-betaling tar vanligvis kun få minutter. Så snart betalingen er registrert vil du motta en egen betalingsbekreftelse fra Zalando.

Merk at faktura og forhåndsbetaling ikke kan betales med PayPal, da vi ikke kan knytte betalingen til riktig bestilling.

Dersom du returnerer en vare som er betalt med PayPal, blir kjøpesummen tilbakeført til din PayPal-konto. Dersom du vil ha din saldo hos PayPal overført til din bankkonto, administrerer du dette via din PayPal-konto.


Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.