Elizabeth and James er den vintage-inspirerte, denimfokuserte kolleksjonen fra Mary-Kate og Ashley Olsen. Med en uanstrengt chic estetikk, gjenfinner dette hippe, oppdaterte merket klassiske jeans og jersey topper med rocka nyanser. Som alle vet er det ikke alltid like lett til enhver tid å se ut som om du nettopp er kommet ut av dusjen, frisk som en fisk, når du er stresset og løper rundt hele dagen. Spesielt hvis du har en date eller et møte og du bare må se bra ut. Takket være Elizabeth and James' spesielle blanding av stiler, fra high fashion til uformell og avslappet, kan du være sikker på å finne noe også du elsker. De rike fargene og unike mønstrene gir deg et sofistikert preg som er supert til en spesiell begivenhet, dag eller natt.

Elizabeth and James - Ta stilen din til nye nivåer med Zalando

Sett dine favorittsko sammen med en kjole fra Elizabeth and James for pur eleganse. Den feminine silhuetten til Elizabeth and James gir deg tryggheten, selvsikkerheten og en edgy stil ulik alle andres. Kolleksjonen er inspirert av byens kontraster, det maskuline og det feminine, det uformelle og det oppkledde, og balanserer det androgyne fra herreklær inspirert av blazere og skjorter med delikate minikjoler, feminine detaljer, blonder og bruk av uvanlige stoffer. Finn siste sesongs eksklusive Elizabeth and James kolleksjoner som omfatter kjoler, skjorter, bukser, shorts og mye mer her i vår nettbutikk!

Ingen skjulte kostnader.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Snørepumps

Snørestøvler

Pumps Med Kilehæl