Style meg

Kort og godt

Når temperaturen stiger, kan du med fordel gjøre kort prosess og slenge på deg et par shorts! Vi viser deg hvordan du styler dem både til jobb og fritid.
 

Tom Ford sa en gang at menn aldri burde bruke shorts offentlig. Vi motbeviser designeren med tre forslag til outfits som passer enhver sommeraktivitet, enten du er på kontoret eller på din velfortjente strandferie.

Work hard…

Er shorts for uformelt for kontoret? Ikke hvis du velger knelange, marineblå shorts med eller uten press sammen med en hvit, langermet skjorte, konjakkfargede mokkasiner og et matchende skinnbelte. Bare husk å la dressjakken, slipset og sokkene ligge igjen hjemme og ta med deg Ray-Ban Wayfarer-solbrillene i stedet.

…play hard

På fritiden kan du velge en kortermet overdel til. Hvis du skal møte kollegaene dine til lunsj, kan du bytte ut skjorten med en polotrøye og mokkasinene med joggesko. Når du skal tilbringe tid med venner på stranden, er denimshorts og joggesko sammen med en t-skjorte i lyserosa eller tropiske mønster det rette valget. Ikke glem å ta med deg en tynn genser for de kjølige timene etter at solen har gått ned.

Street Style New York © Daniel Zuchnik/Getty Images
Street Style New York © Daniel Zuchnik/Getty Images 
Street Style New York © Daniel Zuchnik/Getty Images
Street Style New York © Daniel Zuchnik/Getty Images 

Ut på tur!

Ferie handler om avslapping og å glemme stresset i hverdagen, men det betyr ikke at man kun skal bruke badebukse og flip-flops i to uker – bortsett fra på stranden, selvfølgelig. Hvis du skal ut på sightseeing eller spise middag på hotellrestauranten, kan du gå for et par shorts og en kortermet linskjorte og kombinere dette med espadrillos eller skinnsandaler. Ikke glem solkremen og Panamahatten!

Stjel stilen