Style meg

Sesongens soundtrack

Lær hvordan du skrur opp volumet på dine klesvalg så du viser hvem du er.
  Joggedress fra Lacoste Sport
Skepta © Roger Kisby/Getty Images Portrait
Skepta © Roger Kisby/Getty Images Portrait 

Grime

Grime-estetikken er en hyllest til Londons bykjerne. I stedet for å fokusere på luksus og kabrioleter, lettkledde kvinner og diamanter, er den autentiske hverdagen ved å leve i hovedstaden gjenspeilet i klærne til grime-artister. Fra Dizzy Rascals albumomslag «Boy in da Corner» til Skeptas nå ikoniske, helhvite treningsdress, er grime-looken nå «allemannseie». Så – freshe treningsdresser, tofargede capser og helt nye Nike Air Max er dagens bestilling. Først da kan du begynne å prøve å naile den vanskelige aksenten.

Justin Bieber © Charley Gallay/AMA2015/Getty Images for dcp
Justin Bieber © Charley Gallay/AMA2015/Getty Images for dcp 
  Jeans fra Cayler & Sons

Pop

Pop er lunefull av natur. Det kan derfor være vanskelig å holde styr på de aktuelle motetrendene som gjelder. Akkurat nå er det t-skjorter med heavy metal-motiv som er in, til og med på Justin Bieber, som normalt sett har en look langt borte fra trash-metal. Rull opp ermene og kombiner med slitte denimbukser hvis du ønsker å få popjentenes hjerter til å slå enda fortere.

Mos Def © Pierre Suu/GC Images
Mos Def © Pierre Suu/GC Images 
  Hatt fra The Kooples

Jazz

Niiice... smooth... jazz. I tillegg til de rampete og ganske geniale stereotypiske looks til jazzmusikeren fra The Fast Show, eksisterer det fortsatt en sofistikert look som enkelt kan settes sammen. Fra et par gamasjer til en velvalgt fedora-hatt, de viktige elementene i jazzstilen kan kombineres med en rekke forskjellige looks. Men hvis du ønsker å spille saksofon fra hustakene, foreslår vi en filthatt, en dobbelkneppet dressjakke, et fancy lommetørkle og ‘jazz-mønstrete’ bukser. Hele antrekket avrundes med klassiske loafers eller gamasjer. Du kan flashe den nakne ankelen med det samme du begynner å trampe takten med foten. Nyyydelig.

  Skinnjakke fra AllSaints
G-Eazy © RB/Bauer-Griffin/GC Images
G-Eazy © RB/Bauer-Griffin/GC Images 

Rock ‘n’ Roll

Rock ‘n’ roll-looken hyller fortsatt en Elvis Presley med brylkremstylet hår som rister på hoftene. For å oppnå den nødvendige autentisiteten, foreslår vi å ta avstand fra populære band-t-skjorter som for øyeblikket er mye brukt i populærmusikken, og i stedet fokusere på rock ‘n’ roll-elementene. Det viktigste er en bikerjakke, massevis av brylkrem, en svart t-skjorte og skinny jeans. Chelsea- eller snøreboots kan fullende looken. Groupien er valgfri.

Street Style Mailand © Melodie Jeng/Getty Images
Street Style Mailand © Melodie Jeng/Getty Images 
  Ryggsekk fra Enter

Techno

Techno-estetikken kan kategoriseres ved sin trofaste lojalitet mot en svart fargepalett. Kanskje som svar på de strenge reglene til noen av Europas hotteste technoklubber, velger sene nattsvermere ofte den helt svarte estetikken for å fjerne enhver mulighet for at en uønsket logo hindrer dem fra å slippe inn. For å være Berghain-klar, må du sørge for å være nybarbert, t-skjorten er svartere enn onyx, og at valget av jeans er tettsittende, kombinert med et par stilrene designersneakers. Og forresten – vær sikker på at ingen hører at du snakker engelsk i køen. Kun tysk er tillatt.