How to...?

Slik bruker du tursko

Solide sko er det viktigste utstyret for turgåere. Her er tre stiler som kombinerer komfort, slitestyrke og stabilitet, men som likevel er stilfulle.
 
  Snørestøvletter fra Timberland Skinnjakke fra Pepe Jeans Hatt fra Brixton

Sandstorm

Nå som nye turløyper og hytter dukker opp over hele verden, er tiden inne for å investere i tursko, som for eksempel disse klassiske skoene fra Timberland. Den polstrede kragen beskytter anklene dine, mens anti-tretthetssålen gir deg krefter til å gå ekstra langt. Kombiner disse ultimate vandreskoene med et safari-inspirert antrekk i nøytrale farger, og gå mot nye topper. Kanskje du kan tilføye «sherpa» eller «ekspedisjonsleder» på LinkedIn-profilen din.

  Snørestøvletter fra Timberland Jakke fra POLER Shorts fra Carhartt WIP

Boot Camp

Hvis du er på utkikk etter sko som vil vare i de neste ti årene, er dette robuste retro-paret fra Timberland et godt kjøp. Førsteklasses nubuck-skinn og pustende fôr laget av 100 prosent resirkulerte plastflasker holder deg varm og tørr, mens EVA-mellomsålen og den polstrede kragen er en fryd for føttene. Kombiner dem med shorts og yttertøy i samme fargenyanse for ekstra stilpoeng.

  Løpesko for mark fra adidas Performance Shorts fra Carhartt WIP Fjellsekk fra Jack Wolfskin

Brave New Hikes

Gå tur i stor stil med TERREX AX2R GTX fra adidas, en allværssko som holder føttene tørre ved hjelp av Gore-Tex-membran. Med EVA-mellomsålen og ADIPRENE-teknologi kan du gå hele distansen over fjell og vidde, uansett terreng. Kombiner dem med ensfarget yttertøy for å fremheve de gule lissene. Gjør stilen komplett med en ryggsekk som er stor nok til å oppbevare alt du trenger for å klatre opp fjellsiden.