How to...?

Slik kler du deg i julen

Nå som invitasjonene begynner å hope seg opp, vil vi vise frem tre feststemte looks som garantert vil gi riktig inntrykk.
  Jakke LAB Pal Zileri Bukser Tommy Hilfiger Boots Karl Lagerfeld

På med finstasen

Renskåren skredderkunst og fargeblokking er et stilvalg som aldri slår feil, og som du kan bruke på julebordet med jobben. Vi foreslår at du kombinerer en skarpskåren dobbeltspent blazer fra LAB Pal Zileri med Tommy Hilfiger-bukser i en lignende fargetone. Løft antrekket enda et hakk med en tidløs pologenser. Kompletter antrekket med svarte boots fra Karl Lagerfeld: et bekledningsmessig utropstegn.

  Blazer Sand Copenhagen Skjorte Calvin Klein Boots Dr. Martens

Feststemt fløyel

Et av materialene som tradisjonelt er assosiert med festlige anledninger, og som vil fungere i de fleste sammenhenger, er fløyel. Style denne allsidige vinrøde blazeren fra Sand Copenhagen med en skarpskåren hvit button-down-skjorte og slim cut-jeans fra Redefined Label. Fremhev fargen på blazeren med et par robuste Dr. Martens.

  Genser Tiger of Sweden Bukser Kiomi Sneakers adidas

Peishygge

Når du sitter og du koser deg hjemme ved peisen, er det egentlig ingen kleskoder å følge. Hvis du, som oss, er glad for å kunne si farvel til den ironisk fæle julegenseren, kan du prøve en kombinasjon av taktile materialer denne julen. Et mykt strikkeplagg fra Tiger of Sweden og skreddersydde chinos fra Kiomi sikrer både stilen og komforten. Føy til en hvit skjorte og adidas-sko rett fra esken for å skape den perfekte vinterlooken.