How to...?

Skill deg ut i mengden

Skal du være unik, må du være dristig, modig og høylytt. Vi skal vise deg hvordan du gjør det, akkurat tidsnok til Bread & Butter by Zalando, The Festival of Style and Culture.
Jakke Kiomi Jeans Topman Boots Dr. Martens

Vær dristig

Det å være dristig innebærer å gå mot strømmen, og det er ingen problem med denne overdimensjonerte stilen. Start med en lang ulljakke, og kombiner den med en stripete skjorte à la New York Yankees og svarte jeans fra Topman for å få en kul stil som garanterer at du blir lagt merke til på B&&B-festene.

Lue Wood Wood Pullover YOURTURN Bukser Topman

Vær modig

Det krever mot å gå sin egen vei. Én måte du kan fremheve en modig stil på, er ved å blande og sette sammen ulike teksturer. Gå for en kul saueskinnsjakke, og kombiner jakkens mykhet med røffe, korte kordfløyelsbukser. Kulhetsfaktoren din stiger ytterlige hvis du tilfører et par kremfargede, høye Converse Chuck Taylor All Stars, et av de mange merkene som stilles ut på arrangementet.

Bandana Jack & Jones Print-Shirt YOURTURN Bomberjakke Alpha Industries

Vær høylytt

Det er kort vei fra selvsikker til harry. Med denne lekne Mikke Mus-skjorten fra FILA blir du det førstnevnte. Sammen med hvite jeans, en matchende bomberjakke og et sort og hvitt sjal skiller du deg ut i en myriade av helsorte antrekk på konsertene som får taket til å løfte seg under B&&B. Holla! Ikke gå glipp av The festival of Style and Culture! Kjøp din B&&B-billett HER.