How to...?

Slik får du A$AP Rockys kombinasjon av dyre og rimelige plagg

Fast fashion eller premium fashion? Du trenger ikke å velge. Vi viser deg tre måter du kan få et diskré antrekk på ved å blande investeringsplagg med tidløse basisplagg.
Hoodie Rocawear

Vær kul

Ta det avslappede antrekket opp på et nytt nivå med denne allsidige hettegenseren fra Rocawear. Den fiolette og sterke fargen gjør at et hvilket som helst par med jeans ser bra ut, mens den litt for store passformen gir et ekstra tøft utseende. Gjør antrekket komplett med høye joggesko, solbriller, en baseballcaps og en bomberjakke.

Bukser - Lindbergh

Minimalisme er konge

Legg til en diskré skandinavisk vri på jobbantrekket ditt med disse penbuksene fra Selected Homme. Gjør dem klare for jobb med klassiske derby-sko, en hvit skjorte og en blazer, eller ta på deg et par hvite joggesko og en svart genser med et tøft trykk på for å få et minimalistisk antrekk på.

Sneakers Jil Sander

Såle til såle

Disse hvite joggeskoene fra Jil Sander kan brukes i enhver anledning, bare husk på å ha en fresh stil. Bruk dem sammen med penbukser, en skjorte og en passende genser.

Skinnjakke - Goosecraft

Ta den raske veien

Denne skinnjakken fra Goosecraft er et signaturplagg som kan ta stilen din til nye høyder. Kombiner det myke skinnet med tidløse plagg som kritthvite skjorter, svart denim og et par solide pensko, og få 20 i stilpoeng.