How to...?

Slik bruker du høstfarger

Med høsten kommer en spennende palett av levende farger og nyanser. Her er tre måter du kan innlemme sesongens farger i din hverdagsgarderobe.
 
  Bombejakke fra Minimum Dongerijakke fra Wrangler by Peter Max Bukser fra Tiger of Sweden

Gå for høstfarger

La deg inspirere av sesongens farger for å friske opp høstgarderoben. Sennepfarger og myke jordnyanser komplimenterer indigoblått. Denne kombinasjonen gir dybde til blåfargen, mens jordnyansene virker kraftigere. Prøv disse kordfløyelsbuksene fra Tiger of Sweden sammen med en retro jeansjakke fra Wrangler og en sennepsfarget bomberjakke fra Minimum. Avrund looken med nye kicks for å fullende den elegante estetikken.

  Kåpe / Frakk fra Calvin Klein Dress fra DRYKORN Jumper fra 120% Cashmere

Smarte valg

Trender og passende antrekk til kontoret er ikke alltid de beste kollegaer. Mens de tradisjonelle kleskodene for hva som er «smart», stadig blir mer avslappet, er det ingenting som kan slå den selvsikre og sofistikerte energien som en elegant dress eller en skreddersydd jakke utstråler. Med et rutemønstrete plagg fra DRYKORN, får din garderobe et kraftig løft. Kombiner med en høyhalset genser og en frakk samt tilbehør i terrakottanyanser for et spennende, men likevel avslappet look.

  Lue fra Vans Kåpe / Frakk fra Weekday

Rød signalfarge

Svart er alltid et elegant valg. Gjør ditt look mer interessant ved å blande teksturer enkle fargekoder. Begynn med et par korte bukser fra Brooklyn’s Own av Rocawear og kombiner med svart denim. Iøynefallende, rødt tilbehør, som sokker og beanie fra Vans, bryter opp antrekket. Fullfør looket med en lang, oversized ullfrakk fra Weekday. Snør støvlene, og du er klar for en høstlig spasertur.