Hot nå!

Vår julegaveguide

Kjøpe julegaver i siste liten? Det slipper du med oss! Vi har gaver som passer enhver smak, helt uten stress. Og ja, vi har sokker også .
  Armbåndsur fra Armani Exchange
1

Til klassikeren

I 2020 kommer den nye Tesla Roadster på markedet. Dette blir den første elbilen som går fra null til nesten 100 på 1,9 sekunder. Den bilen komme til å være på manges ønskeliste. Det samme gjelder dette armbåndsuret fra Armani Exchange. Modellen i rustfritt stål med svart urskive er allerede «Best in Class».

  Skjerf fra Brooklyn’s Own by Rocawear
2

Til sportselskeren

Det er lenge siden supporterskjerf kun var forbeholdt de mest innbarkede fotballsupporterne. Med trykte slogans sendes dette vintertilbehøret direkte opp i første stildivisjon. Bær det avslappet over ullfrakken eller dunjakken.

  Sokker fra HUF
3

Til trendsetteren

Sokker har nå blitt et slags sosialt visittkort. Og helst skal de være like iøynefallende som en refleksvest i trafikkbildet. Det vil si selvlysende gul. Disse bomullsstrømpene fra HUF gir et tydelig signal om en motebevisst stil.

  Skulderveske fra HUGO Hugo Boss
4

Til jetsetteren

I følge den tyske forfatteren Adolph Knigge bør man ta med «tålmodighet, mot og godt humør» når man legger ut på reise. En skulderveske med logotrykk kan heller ikke skade. I den har du alltid alle nødvendige reisedokumenter lett for hånden.

  Nøkkelring fra Furla
5

Til kunstelskeren

Visste du at en oppreist gorillaer kan være opptil 2,30 meter høye? Vi innrømmer at denne lille fyren er litt kortere. Men selv med sine 11 cm er den tegneserieaktige nøkkelringen fra Furla verdt hver centimeter.