Hot nå!

Slik holder du nyttårsforsettene dine

Ingenting er så avslørende som en selvkritisk liste med nyttårsforsetter. Vi viser deg hvordan du overvinner usikkerheten din og finner styrke til å gjøre endringer.
  Suunto Spartan Ultra – Smartklokke

Hold deg i form

Med denne elegante smartklokken fra det innovative finske techwear-selskapet Suunto holder du styr på formen din – og flytter grensene enda lenger. Med den innebygde ekspertisen til en personlig trener som gir støtte for mer enn 80 sportsgrener går du snart tom for unnskyldninger for å bli liggende på sofaen.

  Filippa K – skjorte med krage

2. Få den lønnsforhøyelsen

Tom Ford er kjent for å ha sagt: «Å være velkledd er den høfligste formen for gode manerer.» Sørg for at alt er på stell med Peter Striped Shirt fra den svenske ringreven Filippa K.

  The North Face - Sportsbag

Reis mer

Når livene våre bli stadig mer hektiske, står ønsket om å reise på mange nyttårslister. Pass på at du er klar for den store farlige verden der ute med Base Camp Duffel-bag fra yttertøyspesialisten The North Face. Bagen, som rommer 71 liter, har både en enkeltstropp og stropper for begge skuldrene, slik at du kan bytte om på looken din, avhengig av hvor du befinner deg.

  Nike Air Max 2017 -løpesko

Hold deg mer aktiv

Bli inspirert til å komme deg ut på veien med Nike Air Max 17. Air-enheten i skoens fulle lengde beskytter fotsålene dine mot underlaget, og den moteriktige estetikken gjør at du ikke trenger å inngå noen stilmessige kompromisser med disse splitter nye Nike-skoene.

  Solbriller – Le specs

Nyt livet i fulle drag

Nytt år, ny deg. Ingenting gir en like stor boost til en look som et par oppsiktsvekkende solbriller. Disse stripete juvelene fra Le Specs er perfekte for å se inn i den blendende lyse fremtiden. Uansett om dine forsetter handler om å begynne med en ny sport, få nye venner eller organisere en sommerfest, så vil alle disse forsettene ta seg bedre ut med disse 80-tallsinspirerte solbrillene fra Australia – og det vil du også.