Hot nå!

Klar, ferdig, gå!

Her er fem must-haves når du skal innta skibakken med stil.
  Jacket Brunotti
1

Perfekt i løypene

Vi vet alle at vi bør investere i en god skijakke med velprøvde tekniske spesifikasjoner. Men hvordan skiller du proffene fra nybegynnerne i en overfylt afterski-bar? Ekte skientusiaster setter mote like høyt som funksjon. De vet at bortsett fra å suse ned bakkene i halsbrekkende fart, kan du også få med deg noen ekstrapoeng med en statement-jakke i baren. Brunottis Trysail-jakke har alt du trenger.

  Bukser J.LINDEBERG
2

Detaljene utgjør forskjellen

Hvis du er på utkikk etter de perfekte skibuksene for skituren i Alpene, kan du jo prøve disse Trulli-skibuksene fra det svenske merket J.Lindeberg. I tillegg til å være vanntett, vindtett og pustende, er de slitesterke partiene med fargeblokk en praktisk detalj som beskytter nederkanten på buksene mot is og snø.

  Hansker Reusch
3

Et håndfast tips

Ingenting ødelegger en dag i skibakken mer enn iskalde hender, så pass på å være godt forberedt ved å bruke vannavstøtende hansker. Dette paret fra Ziener har et antisklibelegg i håndflaten, perfekt når du skal utføre avanserte triks i bakken.

  Skibriller Oakley
4

Falkeblikk

Enten du kjører snøbrett i Chamonix eller utfor i St. Moritz, får du god hjelp av Oakley Flight Deck-brillene med California-merkets High Definition Optics og Prizm-teknologi. Du beskytter øynene mot sol og vind, samtidig som du øker kontrast og sikt. Minimalisten i deg vil dessuten like den hvite og svarte stroppen.

  Knestrømper Falke
5

Stilige sokker

Unngå kalde og forfrosne føtter ved å unne deg selv sokker i god kvalitet. Dette paret i merinoull fra Falke har høy varmeisolasjon og medium polstring for ekstra komfort. Vi elsker det når fargeblokking fører til retrovibber i vinterplaggene dine.