Hot nå!

Hjerte for kunst

Skal du på galleri i sommer? Her er fem statement-plagg som alle er moteriktige mesterverk.
KIOMI - T-shirt med print

Get the Picture

En enkel hvit t-skjorte er gjerne symbolet på avslappet stil, men denne sesongen er grafiske former siste skrik. Skill deg ut fra massene på museet med denne bomullsvarianten fra Kiomi, som minner oss om de abstrakte verkene til den franske kunstneren Sonia Delaunay. Den passer godt sammen med opprullet denim eller grå chinos – alt som er enkelt og i nøytrale fargenyanser.

Kiomi - Bukser

Kort og godt

Korte bukser er overalt og er det perfekte tilskuddet til garderoben din i sommer. Disse chinosene fra Kiomi er akkurat passe sofistikerte og komfortable, og de er perfekte for varme dager på kontoret eller kjølige sommekvelder.

Zign - Sandaler

Happy Feet

Støvletter kan være for klumpete, og flip-flopper for avslappede. Gå derfor for en mellomting med disse skinnsandalene fra ZIGN. De holder føttene avkjølte og er samtidig slitesterke nok til å bære deg fra Egypt-fløyen til renessanse-rommet, og alle steder imellom.

Jeepers Peepers - Briller

Sett ramme rundt øynene dine

Kunst bør sees på nært hold, og med disse skilpaddefargede brillene fra Jeepers Peepers kan du se hvert eneste mesterlige penselstrøk uten å myse. De er små nok til at de passer i jakkelommen, men likevel diskret og stilige nok til at de ikke krasjer med resten av antrekket.

  Kerbholz - Klokke

Bruk tiden godt

Alle som besøker gallerier, vet at for å virkelig sette pris på kunst, må du ta deg god tid og ikke haste av gårde fra et verk til et annet. Med denne Kerbholz-klokken med en marmorlignende skive, kan du holde øye med tiden, slik at du ikke går glipp av noe på den spesielle utstillingen.