Hot nå!

Himmelkikkere

Fang den spektakulære gløden fra nordlyset med mote som matcher fargene i dette fargesprakende naturfenomenet.
&copy Zalando
© Zalando  Dunjakke fra Bogner Fire + Ice
1

Grønt lys

Ifølge legenden oppstår nordlys hver gang halen på en rev berører snøen. Vitenskapen har imidlertid en annen forklaring: nordlys oppstår når solvinden er sterkere enn normal og elektronisk ladete partikler fra rommet faller mot jorden. Grønn er den vanligste og mest synlige fargetonen (på grunn av de store oksygenmengdene), men det gjør den ikke mindre briljant enn de andre fargene. Gjør den til din egen med denne Bogner-jakken fra kolleksjonen Fire + Ice.

&copy Zalando
© Zalando  Løpesko for mark fra Salomon
2

Røde stråler

Rød anses som den sjeldneste fargen i nordlysets lysspekter. I tillegg til at den er synlig under intens solaktivitet, opptrer denne fargetonen kun i høyden. Øk sjansene dine for å se et høyrødt forheng blafre på himmelen ved å ta en fottur i finske Lappland eller langs de norske fjordene i nord. Turen blir perfekt med disse slitefaste, vind- og vanntette skoene fra Salomon.

&copy Zalando
© Zalando  Cargobukser fra Under Armour
3

Blå toner

Akkurat som purpurfarget nordlys, er blå innslag sjeldne, og oppstår kun når solvinder kolliderer med nitrogen. Har du lyst til å fremkalle denne ekstremt flyktige polarlysfargen? Prøv disse marineblå drawstring-buksene fra det Steph Curry-godkjente merket Under Armour. Polyestermaterialet vil holde deg varm og tørr i Lappland.

&copy Zalando
© Zalando  Ryggsekk fra Nike Sportswear
4

Ildfull lilla

Mens de røde fargene i nordlyset kun kan ses i høyden, er purpurfarget lys et fenomen som nylig ble oppdaget i Canada. Det lille lyset, som kalles «Steve», må ikke forveksles med nordlys, men er like spektakulært. Det oppstår når elektrisk ladete partikler fra solen kolliderer med magnetisk energi i jordens atmosfære. Følg Steves eksempel, og ikle deg denne stilfulle, men praktiske plommefargede og rosa ryggsekken fra Nike.

&copy Zalando
© Zalando  Drikkeflaske fra Hydro Flask
5

Gule linjer

Det hemmelige våpenet for å holde varmen når du er utendørs i Skandinavia: gløgg. Uansett om du velger å gløgg med eller uten alkohol, vil denne termosen i rustfritt stål fra Hydro Flask holde den varm hele natten. Den fås også i nordlysets vanligste farge.